HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Hol szeretsz leginkább bulizni?
Az év diákújsága
Ötletláda
Alma Mater
Jön az új ETR
[ 2012.10.12 ]

Már egy napja olvasható az ETR főoldalán, hogy Jön az ETR 3.5

„Az új felsőoktatás-politikai környezethez alkalmazkodva, valamint az elmúlt hét év webtechnológiai fejlődését követve új webes ETR-verziót vezetünk be. Az ETR 3.5 telepítését október 16-án kezdjük és az ezzel kapcsolatos munkálatok a tervek szerint október 23-áig tartanak. Ezen időszak alatt az ETR-t nem lehet elérni. Az új verzió tervezett indulása október 24-én reggel lesz.

A társrendszerek, pl. a Coospace ez idő alatt is működnek, de adatkapcsolatuk az ETR-rel nem lesz. Ezért pl. tesztek eredményének ETR-es infosheetbe való átvitele nem lesz lehetséges, de a rendszer újraindulása után a publikálás végrehajtható.

Ezzel a váltással az ETR új - a már korábban bevezetett új Coospace-hez hasonlatos - webes arculatot kap, amelyben az eddigi funkciók továbbra is rendelkezésre állnak, de ergonómiailag áttervezett kialakításban.” 

Tehát 7 nap ETR nélküli időszak vár ránk. Reméljük nem lesz túlórázás...  Az ETR hasonló arculatot kap, mint a Coospace, és egy érdekes dologgal bővül a rendszer: „Új funkciója az ETR 3.5-nek a kedvezményes kurzusfelvétel támogatása, amely lehetővé teszi, hogy a kurzusfelvételkor ne a gyorsaság számítson, hanem a tanulmányi és vizsgaszabályzatban lefektetett elvekhez jobban igazodóan biztosítsuk a kurzushoz jutást.” Ezt még nem teljesen értjük, de igyekszünk megérteni, illetve elképzelni.

Hökkentő


<< vissza
Hozzászólások (a hozászóláshoz regisztráció szükséges)
Ehhez a cikkhez még nem szólt hozzá senki!
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS