HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Tanár-diák "viszony". Egyetértesz vele?
Az év diákújsága
Ötletláda
Bájital
A rovat szerkesztője: Ballai Nikolett
Száguldó vasúti változások – 190 éves a vasút
[ 2015.09.26 ]
 Az egyetemisták közlekedésének egyik legmeghatározóbb eleme, de sokan alig tudnak róla valamit. 190 évvel ezelőtt nyílt meg az első vasútvonal Angliában, azóta 180 fokot fordult a világ.
Érdekel >>
Házhozott kincses kosár
[ 2015.09.14 ]
 Hamarosan beköszönt a megfázásos időszak, amire nem is lehetne jobban felkészülni, mint egy rakat gyümölccsel és zöldséggel. A különböző szuper –és hipermárketekben többnyire azonban nem lehet magyar vitaminbombákat kapni. Ha azonban mégis vágysz a hazaira, de nem szeretnél rá sokat költeni, van megoldás!
Érdekel >>
Legyél konyhatündér, mint a nagyi!
[ 2015.09.14 ]
 Akárhányszor meglátom azt a szót, hogy „nagymama” illatozó sültes tál jelenik meg a lelki szemeim előtt… na és az az isteni húsleves, aminek párja nincs… benned is felelevenedtek a nagyis emlékek?
Érdekel >>
Buli helyett – buli otthon, máshogyan!
[ 2015.09.14 ]
 A pénztárcád most (még) inkább tele van, minthogy üres lenne? Készen állsz a véget nem érő bulimaratonra is? Mi lenne, ha meggyőznénk arról, hogy a partyknak nem kell menetrendszerűen valamelyik kocsmában kezdődniük… tökéletes helyszín lehet a kollégiumi szobád, vagy az otthoni környezeted is!
Érdekel >>
„Egyetemista Biblia”, avagy 10 örökérvényű szabály - gólyáknak!
[ 2015.09.01. ]
 Most csöppentél még csak bele az egyetemi körforgásba, de szeretnél teljes értékű tagja lenni az egyetemisták hatalmas és ijesztő csoportjának? Vicceltem! Hatalmasaknak azok vagyunk, na de ijesztőek… semmiképpen! 
Érdekel >>
Iskolanyitogató – Pont, mint régen!
[ 2015.08.31 ]
 Augusztus 31. – a rettegett dátum, amit sok diák idén se várt. De nekünk, egyetemistáknak egy kicsit másról is szól az elkövetkezendő év, mint a véget nem érő körmölésről, órára járásról és a kötöttségekről.

Érdekel >>
Titkos kert papíron és a képzeletünkben egyaránt
[ 2015.08.30. ]
 Már Magyarországon is kapható a skót grafikusnő, Johanna Basford felnőtteknek szánt első kifestőkönyve a Titkos kert. Az apró motívumok segítségével nem csak gyermekkorunk emlékképei ölthetnek testet, fejleszthetjük a fantáziánkat és koncentráló képességünket úgy, hogy közben kikapcsolódunk.

Érdekel >>
Rowling sajnálja
[ 2015.05.05 ]
A közismert Harry Potter regénysorozat szülőanyja, J.K. Rowling a hétvégén Twitteren kért bocsánatot rajongóitól, egyik szereplője meggyilkolásáért.

Érdekel >>
Május 4: Nemzetközi Star Wars nap!
[ 2015.05.04 ]
 Május 4.-e a nemzetközi Star Wars nap. Egy nap, amikor minden a Csillagok háborúja galaxisa körül forog.

 

Érdekel >>
Boggie most Párizsból küldi üzenetét
[ 2015.05.02 ]
Ma Párizs egyik terén énekli el Boggie, azaz Csemer Boglárka a Wars For Nothing (Háborúk a semmiért) című számát. A Dal 2015 döntőse az Eurovíziós Dalfesztiválra készül már, Budapest után több európai nagyvárosban szervez éneklős flashmobot zenésztársaival és az ott jelenlévőkkel.
Érdekel >>
Papírformát öltött szív
[ 2015.04.28 ]
Az a bájos pillanat, amikor az irodalom tápláléka lettél. Etetsz és itatsz, a múzsák csókja maga vagy. Sokszor egy gyöngéd, érzelemsóhajokkal teli éjszakán. Sötétségben fedezék, egy világos árny. Megannyi ígérettel fűszerezve.

 

Érdekel >>
„Senki ne ijedjen meg attól, hogy még egyetemre jár” – A valóság és ami mögötte van
[ 2015.04.21 ]
 Takács Nóra szépségszakértőt faggattuk a blogjáról és a felelősségről, ami vele jár.

Érdekel >>
„Végül nem lett belőlem kém” – Álmoktól a valóságig
[ 2015.04.20 ]
 A kislány, aki annak idején „kituszkolta” a húgát a kamera látószögéből, ma már Magyarország egyik legsikeresebb videobloggere. Takács Nórával beszélgettünk gyermekkorról, karrierről és a Hogyan Legyek Jó Nő? című műsort érintő átalakulásokról.

Érdekel >>
Kat von D
[ 2015.04.03 ]
 Kat von D kicsit sem átlagos személy, hiszen könyveket írt, sorozatokban is szerepelt majd kiadta saját sminkmárkáját is.
Érdekel >>
Youtube-os trükkök
[ 2015.03.30 ]
 A következő tipp segítségével, egy Youtube videót bármilyen formátumba letölthetsz pár kattintással.
Érdekel >>
Testünk árulkodó jelei
[ 2015.03.19 ]
 Személyiségünket, érzelmeinket nem csupán beszédünkből, hanem gesztusainkból, testbeszédünkből is könnyen le tudják szűrni, akik egy kicsit is értenek ehhez.
Érdekel >>
Házi praktikák alapfokon
[ 2015.03.16 ]
 Volt már úgy, hogy kifogytál a tipikus drogériai kellékekből és gyorsan kellene az utánpótlás?
Érdekel >>
Ajánló
[ 2015.03.11 ]
 Készítenél valami kreatív ajándékot? Vagy csak elütnéd az idődet egy kis szépítgetéssel, új ötletekkel? Akkor látogass el két szuper blogra! 
www.laurenconrad.com
www.mrkate.com

Érdekel >>
Ti választottátok!
[ 2015.03.04 ]
 A szavazást lezártuk! Ti választottátok a top5öt.
Érdekel >>
Szex és Szeged
[ 2015.02.27 ]
 Vannak szerelmespárok, vannak érdekkapcsolatok és vannak kényszeres ragaszkodók. Miért? Nem értem a fiúk és lányok, férfiak és nők közötti „felesleges” kapcsolatokat. Miért olyan nehéz ŐSZINTÉN viselkedni? Szerintem sokkal megerőltetőbb megjátszani magad, mint a valóságot átélni.

Érdekel >>