HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Hol szeretsz leginkább bulizni?
Az év diákújsága
Ötletláda
Hathárom
A címvédőhöz utazik a MOL - Pick Szeged
[ 2017.02.23. ]
 Vasárnap a Velux EHF Bajnokok Ligájában a címvédő lengyel Kielcéhez látogat a szegedi együttes, amely összecsapás már előzetesen is kiérdemli a hét meccse címet.
Érdekel >>
A gyűrű szegedi urai történelmi sikert könyvelhettek el
[ 2017.02.21 ]
 A múlt hét második felében a Naturtex-SZTE-Szedeák kosarasai minden nappal és mérkőzéssel közelebb kerültek ahhoz, hogy beírhassák magukat a szegedi kosártörténelembe. A fiúkra nem lehetett panasz, hiszen a 3. helyig meneteltek a Magyar Kupában és ezzel történelmi sikert könyvelhettek el.
Érdekel >>
Laureus díj – az Év Sportolóit jutalmazták
[ 2017.02.20 ]
  Február 14-én este, 18. alkalommal került megrendezésre a Laureus díjátadó gála, Monte Carlóban. A rendezvényen hét kategóriában hirdettek győztes, illetve három különdíj is gazdára talált.
Érdekel >>
Sorsdöntő BL meccs előtt a Pick Szeged
[ 2017.02.18 ]
 Február 18-án 17:30-as kezdettel nagyon nehéz ellenfél vár a MOL – Pick Szeged csapatára a Bajnokok Ligája B csoportjában, a jelenleg 14 ponttal csoportelső RK Vardar Skopjét fogadják a kékek.
Érdekel >>
Ingyenes sportolási lehetőség
[ 2017.02.18. ]
 Szeretnél sportolni, de nem tudod, hogy kezdj neki? Irtózol a konditermi gépektől? Vagy csak nem szeretsz otthon, egyedül edzeni és kell a társaság? Az Ezt Válaszd! programot neked találták ki. És még ingyenes is…
Érdekel >>
Ketrecharc az egyetem berkein belül
[ 2017.02.18. ]
 Interjúmat Kalmár Istvánnal az SZTE EHÖK SE Küzdősport szakosztályának vezetőjével készítettem. Istvánról tudni kell, hogy eredményes sportoló és kiváló szakember az edzés területén.
Érdekel >>
Bajnokok Ligája
[ 2017.02.15. ]
 Kedves focirajongók, 2017.02.14-én nem csak a Valentin napot ünnepelheti bárki, hanem az UEFA Champions League, azaz a bajnokok ligájának tavaszi első fordulóját is. Személy szerint már nagyon várom, hogy kik fognak eljutni Cardiffba a Millennium Stadionba. Ugyanis itt rendezik meg a 2016/17-es kiírás döntőjét 2017.június 3-án.
Érdekel >>
Jönnek a Zöld Sasok
[ 2017.02.15. ]
 2017. február első hetében ismét elkezdődnek a küzdelmek az NB I/B-s női kézilabda bajnokság Keleti csoportjában. A Kézilabda Szeged SE csapatában szinte csak volt és jelenlegi egyetemen tanuló kézilabdázó játszik. Első hazai mérkőzésüket az FTC II. ellen játsszák Gaál Adrienn tanítványai.
Érdekel >>
Szegedi futballhelyzet
[ 2017.02.13. ]
 Január 31-én a Modern Városok Program keretében Orbán Viktor miniszterelnök ellátogatott Szegedre. Botka László polgármesterrel folytatott sikeres egyeztetésük után megállapodtak minimum 50 milliárd forintnyi beruházásról. Természetesen a sportfejlesztésekről is volt szó. Egy fedett uszoda és egy sportcsarnok építéséről illetve egy később kijelölendő helyszínen, atlétikai centrum létrehozásáról. Az uszoda és a sportcsarnok Felsővároson fog megépülni, ami egyben azt is jelenti, hogy lebontják a nagy múltú Felső Tisza – parti stadiont, melyből csak a rossz minőségű műfüves pálya marad.

Érdekel >>
Panhellen HUNfoglalás
[ 2016.12.06. ]
 Ez az esemény idén decemberben először került megrendezésre.  Ez egy vertikális akadályfutó verseny az ország tetején, a Mátrában.
Érdekel >>
Beszélgetés Farkas Kingával, úszásoktatóval
[ 2016.12.05. ]
Farkas Kingával beszélgettem aki 10 évig a Szegedi Női Vízilabda Egyesületben játszott, az utolsó évben már az úszás oktatásban is tevékenykedett, majd miután egészségügyi problémák miatt abba kellett hagynia a sportot, legalább oktatóként a sport közelében tudott maradni, melynek nagyon örült, és próbálja a sporttal kapcsolatos tudását és a víz iránti szeretetét átadni a gyermekeknek.
Érdekel >>
Női testépítés - Interjú Pintér Beátával
[ 2016.12.01 ]
Mindannyian tudjuk, hogy a sport nélkülözhetetlen az ember életében. Jó közérzetet, megfelelő állóképességet és kardiót, testsúlycsökkenést, és persze a legfontosabbat, az egészségünk megőrzését érhetjük el vele. De mi van olyankor, ha az ember egy ponton úgy dönt, ennyi neki nem elég? Tovább szeretne lépni, nehezebb edzéseket akar végezni, egyszóval a testépítés mellett dönt. És ha ezt egy nő teszi?
 
 
Érdekel >>
Brazil futballcsapattal a fedélzetén zuhant le egy repülőgép
[ 2016.11.30. ]
Helyi idő szerint hétfő este lezuhant egy utasszállító repülőgép, a kolumbiai Medellin város közelében. A járaton kilencfős személyzet és 68 utas volt, köztük a brazil élvonalbeli Chapecoense 22 futballistája. A csapat a Copa Sudamericana döntőjének első mérkőzésén lépett volna pályára.
Érdekel >>
Bajnokok Ligája csoportkör elemzés
[ 2016.11.29 ]
Már csak egy forduló van hátra a 2016/17-es Bajnokok Ligája csoportköréből. A 16 továbbjutó helyből már 12 elkelt. Három csoportban már eldőltek a legfontosabb kérdések, a másik ötben viszont vannak még komoly kérdőjelek. A 6. forduló meccseit december 6-án és december 7-én rendezik majd meg. Nézzük, hogyan is állnak a csoportok, illetve mely csapatok érhetnek még oda a szabad továbbjutó helyekre.


Érdekel >>
Rosberg méltó a bajnoki címre!
[ 2016.11.18 ]
Jövő hét végén Abu Dhabi-ban véget ér az idei F1-es szezon. Nico Rosberg 12 pontos előnnyel fog megérkezni a fináléra, ha az autó nem romlik el alatta, szinte biztos, hogy a leintést követően ő fog ünnepelni és életében először Forma 1-es világbajnok lesz. Ez az írás azért született, mert sok helyen, köztük hazai fórumokon, internetes oldalakon is olvastam és hallottam, hogyha Nico Rosberg megnyeri a világbajnokságot, akkor azt nem érdemli meg, nem lesz igazi, méltó bajnoka az F1-nek, senkit nem fog érdekelni a vb-címe, illetve, hogy nem top pilóta. Ezeket a kritikákat egyáltalán nem értettem és nem is értem, ezért is gondoltam, hogy megpróbálom a teljesség igénye nélkül megírni a véleményemet erről a témáról.
Érdekel >>
Cavs – Warriors rivalizálás
[ 2016.11.17 ]
Október 25-én elkezdődött az észak – amerikai profi kosárlabda liga 71. szezonja. Címvédőként a LeBron James fémjelezte Cleveland Cavaliers vágott neki a hosszú idénynek, miután júniusban 1-3-as hátrányból megfordították a nagydöntőt a Golden State Warriors ellen, ezzel visszavágtak az egy évvel ezelőtti vereségért.
Érdekel >>
Újra nagy focinemzet leszünk?
[ 2016.10.21 ]
 
Magyarország 44 év után 2016-ban újra kijutott a foci Eb-re, miután kettős győzelmet aratott a pótselejtezők során Norvégia ellen. Sok tényező játszott közre, többek között Dárdai Pál ideiglenes kinevezése, majd Bernd Storck és ifjú tehetségei véglegesítése. Most jöjjenek a tények.

Érdekel >>
Face Team: Betekintés az akrobatikus kosárlabda világába
[ 2016.10.20 ]
Az egyik legismertebb hazai akrobatikus kosárlabda csapatként tarthatjuk számon a FaceTeam-ot. Legnagyobb örömömre, lehetőségem adódott egy interjút készíteni Takács Áron közreműködésével, aki egyben a csapat egyik alapító tagja is. Az interjú során segítségemre volt Döbörhegyi Balázs is, a Face Team operációs menedzsere és a külföldi fellépések szervezője. Ennek köszönhetően azt is megtudakolhattam, hogy mely rendezvényeken lelhetőek majd fel labdazsonglőrjeink a közeljövőben.

Érdekel >>
Szeged E-sport
[ 2016.10.17 ]
 Tegnap tartották a Szent-Györgyi Albert Agórában az SZTE LAN- Egyetemi Esport Festet. Kipróbálható konzolok, társasjátékok, versenyek és értékes nyeremények vártak minden odalátogatót.
Érdekel >>
A 2017-es szabályváltozások merőben megváltoztatják majd a F1-es versenyautók megjelenését
[ 2016.10.10 ]
A jövő évre vonatkozó szabályváltozások az autók aerodinamikáján, tapadásán és leszorító erején hivatottak változtatni. Ez azt jelenti, hogy elmúlt 20 év legnagyobb módosításainak lehetünk tanui. Az autók hasonló jellegűek utoljára 1997-ben voltak.
Érdekel >>
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS