HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Hol szeretsz leginkább bulizni?
Az év diákújsága
Ötletláda
Hathárom
Kézilabda profi szinten
[ 2018.03.22 ]
Az interjú alanya Hámori Konszuéla Rebeka, a Váci Női Kézilabda Sportegyesület jobbátlövő posztjában lévő játékosa.
Érdekel >>
Nem pihen az SZTE-Szedeák a szünetben
[ 2018.02.23. ]
Közel egy hónapos szünet van a férfi kosárlabda bajnokságban, de az SZTE-Szedeák-nál nincs pihenés.
 
Érdekel >>
Sport adrenalin függőknek
[ 2018.02.15. ]
 Mindenki vágyik néha arra, hogy kimozduljon komfortzónájából, és valami újat, izgalmasat próbáljon ki. Erre a célra tökéletesen megfelelnek az extrém sportok, hiszen nem csak jó hobbit ad, de maradandó élményeket is szerzel egy életre.
Érdekel >>
Sportolás egyetem mellett? Nem lehetetlen
[ 2018.02.14. ]
Az egészséges életmód folytatása, elkezdése nagyon fontos az egyetemi évek alatt is, ennek köszönhetően rengeteg hallgató kíván sportolni ez idő alatt. Az alapképzések során a diákoknak kötelezően két félévet kell teljesíteniük úgy, hogy közben sport kurzust is felvesznek.
Érdekel >>
grandUP fitness
[ 2018.02.13 ]
Hamarosan itt a forró nyár, amikor is kénytelenek vagyunk ledobni a textilt és megmutatni egyes testrészeinket. Az újévi fogadalmad egyike az volt, hogy leadsz pár felesleges kilogrammot, mégsem tettél érte semmit, csak is amiatt, mert nem találtad meg a számodra legmegfelelőbb edzésformát? Jobban akarod érezni magad a bőrödben, de nem szeretnél az edzőteremben szenvedni, a férfiak szeme láttára?
Érdekel >>
Mi folyik a Pick Szegednél?
[ 2017.12.08 ]
Nehéz már jelzőket találni arra a teljesítményre, amit a Pick Szeged férfi kézilabdacsapat nyújt. Valószínűleg senki nem gondolta volna a Veszprém ellen vesztes meccs után, micsoda hullámvasúton indul a Pastor alakult, és kitudja hol a vége.
Érdekel >>
Oda a makulátlan mérleg
[ 2017.11.28. ]
A MOL-Pick Szeged a svéd Kristianstad otthonában szenvedett kínos vereséget. A svéd kis csapat nagy skalpot ejtett.
Érdekel >>
Kilábalt a Szeged a gödörből?
[ 2017.11.21 ]
Ideális ellenfele volt a Barcelona a MOL-Pick Szegednek, a Pastor legényeknek nem volt veszteni valója a világ egyik legjobb csapata ellen. Az elmúlt időben nemzetközi porondon rendre vesztesen hagyta el, így kissé fagyos volt a hangulat a meccs előtt.
Érdekel >>
Mélyponton a Pick Szeged!?
[ 2017.11.13. ]
Valami megtört a Veszprém elleni bajnokin. A szegedi csapat az óta valahogy nem találja Önmagát. Két kínos BL vereség mellett egy bajnoki győzelem a mérleg.
Érdekel >>
Kínos vereség a Löwen ellen
[ 2017.11.07. ]
 Még szerencse, hogy csak kínos és nem drámai vereséget szenvedett a MOL-Pick Szeged a német bajnok Löwentől. A végén „csak” góllal kapott a szegedi csapat pedig volt a mérkőzés folyamán 9 gólos is a különbség.
Érdekel >>
BL-ben javítana a MOL-PICK Szeged
[ 2017.10.31. ]
Az örök riválist Telekom Veszprém ellen elszenvedett súlyos bajnoki vereség után, egy pihenő után újabb rangadó a Bajnokok Ligájában. Vasárnap Bánhidi Bencék a német bajnok Rhein-Neckar Löwen játszik.  
Érdekel >>
Kézilabda: elmaradt a szegedi bravúr
[ 2017.10.07 ]
A címvédő Vardar Szkopje volt MOL-Pick Szeged ellenfele a Velux EHF Bajnokok Ligájában. Óriási csatában, egy fantasztikus meccsen 26-26 lett az eredmény.
Érdekel >>
A BL címvédővel játszik a MOL-Pick Szeged
[ 2017.10.05 ]
Nehéz meccs vár Bodó Richárdékra szombaton a BL címvédő Vardar Skopjét fogadják az újszegedi sportcsarnokban.

Érdekel >>
Éjszakába nyúló meccsen nyert a MOL-Pick Szeged
[ 2017.10.04 ]
Nem a 14 gólos győzelem miatt lesz emlékezetes a tegnap eseti Vác elleni bajnokija a MOL-Pick Szegednek, hanem a közel másfél órás csúszás miatt.
Érdekel >>
Egyetemi Sport Nemzetközi Napja-beszámoló
[ 2017.09.21 ]
 Az UNESCO 2015. novemberi közgyűlésén szavazta meg, hogy szeptember 20-a az Egyetemi Sport Nemzetközi Napja legyen. A nap célja többek között az volt, hogy ráirányítsa világszerte a figyelmet a sport fontosságára a felsőoktatásban. A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) ezen a napon kezdeményezte, hogy minden magyar egyetemen, főiskolán Egyetemi Sportnapot tartsanak.
Érdekel >>
Egyetemi Sport Nemzetközi Napja az SZTE-n
[ 2017.09.18 ]
 Szeptember 20-án, szerdán 8 órától 24 féle sportágat próbálhatnak ki az érdeklődők az Egyetemi Sport Nemzetközi Napja alkalmából az SZTE-n.
 
Érdekel >>
SZTE Egyetemi Futóközösség
[ 2017.09.13 ]
Lapunk minden olyan kezdeményezést támogat ami az egyetem berkein belül csapatépítéssel, kultúrával, sporttal vagy éppen tanulmányi versenyekkel kapcsolatos, így figyelemmel kísérjük az SZTE-n belüli tehetségek pályafutását is. 
Érdekel >>
Panhellen HUNfoglalás
[ 2016.12.06. ]
 Ez az esemény idén decemberben először került megrendezésre.  Ez egy vertikális akadályfutó verseny az ország tetején, a Mátrában.
Érdekel >>
Beszélgetés Farkas Kingával, úszásoktatóval
[ 2016.12.05. ]
Farkas Kingával beszélgettem aki 10 évig a Szegedi Női Vízilabda Egyesületben játszott, az utolsó évben már az úszás oktatásban is tevékenykedett, majd miután egészségügyi problémák miatt abba kellett hagynia a sportot, legalább oktatóként a sport közelében tudott maradni, melynek nagyon örült, és próbálja a sporttal kapcsolatos tudását és a víz iránti szeretetét átadni a gyermekeknek.
Érdekel >>
Női testépítés - Interjú Pintér Beátával
[ 2016.12.01 ]
Mindannyian tudjuk, hogy a sport nélkülözhetetlen az ember életében. Jó közérzetet, megfelelő állóképességet és kardiót, testsúlycsökkenést, és persze a legfontosabbat, az egészségünk megőrzését érhetjük el vele. De mi van olyankor, ha az ember egy ponton úgy dönt, ennyi neki nem elég? Tovább szeretne lépni, nehezebb edzéseket akar végezni, egyszóval a testépítés mellett dönt. És ha ezt egy nő teszi?
 
 
Érdekel >>
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS