HÖKKENTŐ - 2014. január
Hökkentő kártya regisztráció
Igénybe vetted-e az egyetem ingyenes háziorvosi szolgáltatását?
Az év diákújsága
Ötletláda
Mappa
Egy megkésett áprilisi tréfa története, avagy cinizmus és arcátlanság a Telekiben
[ 2014.04.14 ]
Súlyos apróság miatt visszhangzott az igazgatói iroda, 34 év alatt nem történt ilyen a kollégiumban. Felháborodás és nevetés egyszerre kísérte az elkövetők tettét. Egy hallgató szóbeli figyelmeztetést kapott.
Érdekel >>
Egyszerűen, őszintén, tisztán – Rúzsa Magdi koncert az IH-ban!
[ 2014.04.10. ]
Április 5-én a szegedi IH Rendezvényközpontba látogatott Rúzsa Magdi. A jegyek a koncert napjára mind elfogytak, a közönség pedig már alig várta, hogy újra láthassa-hallhassa a vajdasági lányt.
Érdekel >>
Walter Mitty titkos élete
[ 2014.04.04 ]
Egy jó kis mese habbal és csoki öntettel. Az álomvilág szöges ellentétet alkot a férfi valójával.
Érdekel >>
Dallas Buyers Club (2013)
[ 2014.04.03 ]
Ron Woodroof, a texasi, bajszos türhő redneck úgy vedel, kokainozik és falja a szabaderkölcsű nőket, ahogy csak a csövön -és a költségvetésből kifér.
Érdekel >>
Senki se menekült! – nem is akartunk
[ 2014.04.01 ]
Március 7-én indult útjára a Quimby idei Teátrum koncertsorozata, mely az elmúlt csütörtökön Szegeden, a Belvárosi Mozi színpadán állomásozott.
Érdekel >>
Édes anyanyelvünk… kicsit másképpen
[ 2014.03.25. ]
Lehetünk akár hallók, akár siketek, egy biztos: a zene szeretete és a ritmus, ami mindenkiben megvan összeköt bennünket, csupán nyitottnak kell lennünk az újdonságokra.
Érdekel >>
Bon Bon sztori
[ 2014.03.21 ]
Sosem tudhatjuk melyik leendő világsztár vagy politikus jön velünk szemben az utcán, hiszen a közvetlen közelünkben élő talentumokat sem ismerjük. Változtassunk ezen, a tehetségek köztünk járnak! Bozsóki Gergellyel beszélgettünk.
Érdekel >>
Ide ne menjetek, ne világgá!
[ 2014.03.12 ]
Habár a televíziós tehetségkutatók már évek óta ütik a népszerűségi csúcsokat, bevallhatjuk, hogy nem érnek többet (talán annyit se?), mint mezei, normál keretek között meghirdetett, vidéki jelzővel degradált, de igazából csak nem Budapest központi megrendezésű társaik. 
Érdekel >>
Come with me - koncertre
[ 2013.12.11 ]
Nincs is annál jobb, mint ha a karácsonyi készülődésben kicsit megpihenhetünk egy hangulatos kávézóban, félhomályban, egy pohár bort kortyolgatva, szép muzsikát hallgatva kedvesünkkel vagy éppen szeretteinkkel.
Érdekel >>
A tolerancia nemzetközi napja
[ 2013.11.16. ]
 
A tolerancia nemzetközi napját az UNESCO kezdeményezésére minden évben november 16-án tartják meg, már egészen 1996. óta. Az esemény legfontosabb célja, hogy felhívja a figyelmet az intolarencia veszélyeire.
Érdekel >>
Alkalmazott fotógráfus szakos hallgatók kiállítása a TIK-ben
[ 2013.11.12 ]
Október 28-ától a TIK földszinti kiállítótermében látható a Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Szakképzési, Továbbképzési és Távoktatási Központ alkalmazott fotográfus szakos hallgatóinak tárlata.  A kiállítás központi helyen, az egyetem egyik leginkább látogatott épületében került elhelyezésre. A tárlat minden érdeklődő számára könnyedén megközelíthető.
Érdekel >>
Cruciani C karkötő – Áldás vagy átok?
[ 2013.11.03 ]
„Amit az egyik generáció még luxusnak tekint, a másik már szükségesnek.” /Anthony Crosland/
Érdekel >>
Magyar töklámpások, azaz Amerika majmolása?!
[ 2013.11.02 ]
Valójában ez az ízig-vérig amerikainak hitt hagyomány közel sem tükrözi a valóságot. Sajnos, manapság az emberek nagy része beleesik abba a hibába, hogy nem jár utána a dolgoknak, elhisz mindenkinek mindent. Így butul a társadalom. De, a témához visszatérve, így lehetséges az is, hogy 100-ból 99 ember azt hiszi, hogy a Halloween, mint ünnep Amerikából ered.
Érdekel >>
Forum Humanum : XII. Szegedi Pszichológiai Napok -Hallgatói beszámoló
[ 2013.10.29 ]
Idén 12. alkalommal rendezték meg a Szegedi Pszichológiai Napokat.
Érdekel >>
Problémák az egészségügyben
[ 2013.10.25 ]
 2013-at írunk. Fejlett technológiák, modernebbnél modernebb eszközök. Mind- mind rengeteg pénz és energia. Vajon miért nem látjuk viszont ezt a modernitást a magyarországi kórházakban?
Érdekel >>
Az újgenerációs függőség
[ 2013.10.24 ]
Napjainkban rengeteg függőségről beszélhetünk, hiszen az alkohol, a drog és egyéb szenvedélybetegségek mellett megjelentek a valóság kiküszöbölésére alkalmas tevékenységek sokszínűsége. Ilyen pótcselekvés például a sorozatokra való rászokás is. 
Érdekel >>
In memorian ’56
[ 2013.10.22 ]
Az 1956-os eseményekről egy nem mindennapi szemszögből.
Érdekel >>
Hadban a világgal - 100 éve született Robert Capa
[ 2013.10.22 ]
A mai napon ünnepelhetjük  Frank Capa,  eredeti nevén Friedmann Endre magyar származású fotográfus születésének 100. évfordulóját.
Érdekel >>
Spórolnál? Vásárolj kuponnal!
[ 2013.10.16 ]
Bizonyára hallottatok már a kuponokról, ismeritek és használjátok is ezeket. Mára már egyáltalán nem számít cikinek a velük való spórolás, sőt a legtöbb ember pénztárcájában illetve számítógépén megtalálhatóak.
Érdekel >>
Mozgáskorlátozottak sportnapja a Hattyason
[ 2013.10.15. ]
Október 19-én az SZTE Hattyas sori központja ad helyet a Mozgáskorlátozottak Regionális Sportnapjának. A programok reggel 9-kor kezdődnek, és kitöltik a teljes napot, egészen estig. Az SZTE a rendezvény befogadásával egy országos kezdeményezés állomásának biztosít otthont Veszprém, Győr, Kaposvár és Nyíregyháza után.
Érdekel >>
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS