HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Hol szeretsz leginkább bulizni?
Az év diákújsága
Ötletláda
Mappa
Egy kávéfüggő megtérései
[ 2017.03.23. ]
Álmodom. A kávéfőzőm már megint odaégette a kávét. Isten bizony, próbálok felébredni, de a fekete nedű nélkül nem hiszem, hogy menni fog. 
Érdekel >>
Lehet még egyedi az egyediség?
[ 2017.03.22 ]
Úgy neveltek bennünket, hogy elhittük, bármik lehetünk, bármire képesek vagyunk.  Csakhogy a valóság jól pofon vágott minket.
Érdekel >>
A víz világnapja a TIK-ben
[ 2017.03.22. ]
 A mai napon (március 22-én) kerül megrendezésre minden évben a víz világnapja. Így történt ez ma is. Legalábbis valami ahhoz hasonló.
Érdekel >>
Mi van a boldogsággal?
[ 2017.03.21 ]
 A boldogtalanság világra szóló méreteket ölt, ezért az ENSZ úgy gondolta, hogy március 20-án illene mindenkinek betépni.
Érdekel >>
Vélemény az ingyenes középfokú nyelvvizsga tervezetéről
[ 2017.03.21 ]
 Az Emberi Erőforrások Minisztériuma március elején ismertette azt a tervét, hogy még ebben a kormányzati ciklusban ingyenessé teszik az első középfokú nyelvvizsga megszerzését.
Érdekel >>
Hogyan készíts jó filmet átlagos történettel mesterfokon?
[ 2017.03.21 ]
Kritika Az egészség ellenszeréről.
Érdekel >>
Kilencosztályos általános iskola: Megoldás vagy fokozott probléma?
[ 2017.03.20 ]
Hetek óta szóban forgó téma a magyar oktatási rendszer átalakítása, amit a kormány az óvoda és az iskola közé beépített plusz egy éves alapozó évvel szeretne elérni.
Érdekel >>
Trafik helyzet: Változások a köbön
[ 2017.03.17 ]
Összefoglalás és vélemény a jövőben végbemenő változásokról.
Érdekel >>
Talpra magyar, vagy valami ilyesmi
[ 2017.03.17 ]
 Vélemény az idei március 15-i eseményekről.
Érdekel >>
Pár tanács a helyes szótárhasználathoz
[ 2017.03.10 ]
 A jó szótárhasználat kulcs a nyelvvizsgán, de a forgatását nem kell túlzásba vinni, inkább célirányosan, a feladatok jellegétől függően kell használni.
Érdekel >>
Megújultak a kétezresek és az ötezresek
[ 2017.03.07 ]
 Március elsejétől hozták forgalomba az új kétezres és ötezres forintbankjegyeket.
Érdekel >>
Egyre jobb az SZKT-s ingyenwifi
[ 2017.03.07. ]
Március elejétől a Szegedi Közlekedési Társaság legmodernebb járműveinek mindegyikén ingyenesen tudunk rácsatlakozni a világhálóra. A tervek szerint e hónap végére az összes trolin és villamoson is lehet majd használni az ingyenwifit.  
Érdekel >>
Szomjazásra fel?
[ 2017.03.07. ]
 A napokban megjelent cikkek szerint a világon először Bolíviát érinti legsúlyosabban a globális felmelegedés okozta vízhiány. Először az egyik legfontosabb városukat, amely ugyan nem a főváros, de a kormány és egyéb minisztériumok székhelye, La Paz lakossága szenvedni kényszerül.
Érdekel >>
Cseresznye, Amondó, Dzsamilla meg a többiek
[ 2017.03.07. ]

Egyszerűen rémes, hogy napjainkban még a szülőknek van képük Balázsnak vagy Kittinek hívni a gyereküket, amikor Torna és Kandida is lehetne szegény szerencsétlen. Nem értem, hogy miért kell a felnövekvő generáció tagjainak homlokára már születésükkor céltáblát rakni. Ki van az találva a gyerekeknél, hogy mivel lehet kicikizni egy társukat, ne adjunk már nekik a kezükbe töltött fegyvert még Mi is!

 
Érdekel >>
Interjú egy nyugdíjazott kutyakiképzővel
[ 2017.03.04 ]
 Napról napra javul az idő és végre érdemes szabadidős programokat tervezni. Ilyen téma szeretett kutyáink tanítgatása is, melyre megéri időt szánni. Az ismereteink bővítésre készítettem egy interjút egy korábbi rendőrkutya kiképzővel, Grexa Sándorral.
Érdekel >>
Nyitottság a gyerekmesékben
[ 2017.03.04 ]
 A mai világban már nem szabadna meglepődni, hogy a homoszexuálisok felvállalják magukat és azt teszik, ami nekik jó. Akármennyire is próbál a világ elfogadóbb lenni és enyhíteni a szabályokon, hogy házasságot köthessenek és gyereket vállalhassanak. A téma akkor is nehéz lesz, nem könnyű beszélni róla, mindig lesznek sokan, akik nem értenek egyet és sokan, akik túlzottan erőltetik. Viszont mi van akkor, ha már a gyerekeknek szánt mesékben jelenik meg, mit szólnak ehhez a szülők és a diákok?
Érdekel >>
Autósiskolák Szegeden 2. rész
[ 2017.03.04 ]
Tovább folytatjuk Szeged autósiskoláit bemutató sorozatunkat. Az első részt ide kattintva érhetitek el http://www.hokkento.hu/?pageid=1&cikk=2895. A mostani részben, a maradék iskolákat vesszük górcső alá. A mostani cikkben a Szélvész, a Golf, a Stop, az ATi-Császárné, a Jakab és a Bóna Vilmos autósiskolák bemutatása következik.
Érdekel >>
Autósiskolák Szegeden 1. rész
[ 2017.03.02 ]
Ha az egyetem mellett marad pár órád minden hónapban és a diákmunkából/egyetemi támogatásoktól/szülői zsebpénzzel összegyűjtöttél egy jó nagy köteg húszezrest, benned is felmerülhet, hogy megszerezd a jogosítványt. Manapság sajnos ez is drága mulatság, de a mai munkaerőpiacon már szinte elengedhetetlen. Két részletben összegyűjtöttem neked a Szegeden fellelhető autósiskolákat.
Érdekel >>
Önkéntes leszek!
[ 2017.03.02 ]
 Szeretsz utazgatni? Szívesen lennél önkéntes? Szeretnél új embereket és kultúrákat megismerni? Ha ezekre a kérdésekre IGENnel válaszoltál, akkor Neked találták ki az Erasmus+ Európai Önkéntes Szolgálat (EVS- European Voluntary Service) programját!
Érdekel >>
Amigos a gyerekekért!
[ 2017.03.01 ]
 „Az Amigos 2015 tavaszától kezdett el járni a Tűzoltó utcai gyermekklinikára. A terv egyszerű volt: kicsit tanulni, beszélgetni, „haverkodni”, innen jött a név is: Amigos, vagyis barátok, hogy a gyerekek érezzék, még a legnehezebb időkben is mellettük áll valaki, aki ismeretlenül is meg akarja őket ismerni. Egy jó barát, összekötő kapocs a kórházak sokszor fojtogató, lelombozó légköre, és a „kinti” világ között.”
Érdekel >>
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS