Szelfi verseny
HÖKKENTŐ 2014. 2. szám
Hökkentő kártya regisztráció
Tanár-diák "viszony". Egyetértesz vele?
Az év diákújsága
Ötletláda
Mappa
Oscar#3
[ 2015.02.23. ]
A sorozat folytatásaként Rófusz Ferenc és Jankovics Marcell munkájával ismerkedünk meg.

Az animáció egy olyan csodafegyver, amivel a magyarok nem tudnak mit kezdeni. Voltak nagyszerű alkotásaink, mint a Vízipók, Szaffi, Ludas Matyi, János Vitéz… De hol vagyunk most a rangsorban? Miért nem folytatjuk ezt a szép hagyományt? Vegyük már észre, hogy egy csomó film hever az ölünkben! A magyar filmben van humor, nem is kevés, amivel felrázhatnánk a melankóliába süppedt társadalmunkat.

Érdekel >>
Szegedi nagyközönség előtt a FASZOM!
[ 2015.02.20 ]
A DEMOSZ első országos vándorgyűlésének ad színteret a szegedi IH Rendezvényközpont, most szombaton (02.21) reggel 9:30-kor.
Érdekel >>
Oscar#2
[ 2015.02.17 ]
A sorozat következő kiszemeltje Vácz Péter, Bucsi Réka és Szederkényi Bella. A magyar animátorok új generációjának jeles képviselői. Sikereiket a sajátunkénak érezzük. Itt az ideje, hogy komolyan vegyük a magyar animáció legújabbjait. Életet lehelnek az iparágba, felélesztik az elfeledett hagyományokat és egymásra halmozzák nem csak a hazai, hanem a nemzetközi elismeréseket is.
Érdekel >>
Albérlet, és problémái
[ 2015.02.16 ]
Mint tudjuk, alkalmazkodni nem könnyű. Főleg nem akkor, ha idegen emberekkel osztozol egy lakáson, szobán. Rengeteg konfliktus, probléma adódhat ilyen helyzetben. De mik is ezek pontosan, és hogyan küszöböljük ki őket?
Érdekel >>
Szemmel és szemtelenül
[ 2015.02.12 ]
"Napok telnek számolatlanul. Örök fogság, örök szenvedés. Csak az ajtók nyílnak. Kinyílnak újra és újra, hogy a sárga óriáskígyó bendője ismét megteljen..."
Érdekel >>
Oscar#1
[ 2015.02.10 ]
Egy sorozat első része ez. Arról fog szólni, hogy a magyar alkotóművészek mit tettek le az asztalra a rövidfilmek világában. Elsőnek a veszprémi születésű M. Tóth Géza rendező és producer munkásságát ismerheted meg.
Érdekel >>
Darwin és a banánhéj
[ 2015.02.09 ]
Több mint hétmilliárdan élünk ezen a Földön, és míg elolvasod ezt az egy mondatot, addig körülbelül 7 ember világszerte végzetes hibát követ el. Páran közülük olyat, mellyel egy kitüntetést nyerhet el, a Darwin díjat.
Érdekel >>
Komédiás rajzfilmek
[ 2015.02.09 ]
 Az utóbbi évtizedben nagyon elterjedtté váltak a mesés sorozatok. Kigyűjtöttünk Nektek 5 olyan rajzfilmet, amely nem oktatójelleggel készült, hanem célja a szórakoztatás. 18 éven aluliaknak nem ajánljuk!
Érdekel >>
Humorest az IH-ban, avagy Kiss Ádám Szegeden
[ 2015.02.07 ]
"Az egyre nagyobb múltra visszatekintő Szegedi Dumaszínház rendezvénysorozat keretein belül kerül megrendezésre..."
Érdekel >>
Beszélgetés Jóni Noémi ékszerkészítővel
[ 2014.12.06 ]
Az „Elysium - mágikus ékszerek” szellemi anyját, Jóni Noémit kérdeztem munkásságáról, alkotásairól valamint ékszerei testre és lélekre gyakorolt hatásairól.
Érdekel >>
KOPAJ 2014
[ 2014.10.13. ]
A KOPAJ, más néven "Kollégiumi Pajkosságok" a szegedi Károlyi Mihály Kollégium egyik legnagyobb rendezvénye.
Érdekel >>
Könyvajánló: Eckhart Tolle – Új Föld
[ 2014.05.16 ]
Egy valódi változást hozó könyvre bukkantunk, ami ajánlott mindazoknak, akik már torkig vannak a kínlódással és szeretnének egy „Új Földet”, amit már a tudatosság fénye világít meg.
 
Érdekel >>
Les Profs - Nagytudásúak
[ 2014.05.16 ]
 Amikor a tanárok lököttebbek mint a diákok.
Érdekel >>
Csodagyerekek – a legfiatalabb kiválóságok
[ 2014.05.15 ]
A legtöbb szülő arról álmodozik, hogy a gyermekei többre viszik, mint ő, de vannak olyanok, akik egyenesen arról, hogy a csemetéjük minden hasonló korú kölyöknél különlegesebbnek bizonyul, valódi csodabogárnak, aki első lesz valamiben. Némely szülőnek valóra válik ez a vágya.
Érdekel >>
HErBY
[ 2014.05.15 ]
 PewDiePie után hajókázzunk át a hazai csatornavizekre.
Érdekel >>
Nyár van, pénz nincs
[ 2014.05.15 ]
 A vizsgaidőszakkal párhuzamban beköszöntött a nyár, de a pénztárcádat súlyánál fogva már a föld gravitációs tere sem tartja a markodban? 
Érdekel >>
StandUp
[ 2014.05.14 ]
"Azért ez már kultúra, dögöljek meg, ha nem."

Érdekel >>
Boldog Születésnapot, Lucas mester!
[ 2014.05.14 ]
 A long time ago in a galaxy far far away...
Érdekel >>
Győzd meg magad! – Az önszuggesztió csodája
[ 2014.05.14 ]
Nyilvánvaló, hogy szervezetünk működése hatással van lelki folyamatainkra, valamint gondolkodásunkra. Lassan azonban a tudatosság szerepét is kezdjük megérteni: számos testi folyamatot befolyásolhatunk pusztán a megfelelő kondicionálás által.
Érdekel >>
Havanna
[ 2014.05.14 ]
 Egy város, ahol a Cadillac mögött araszolgat egy kiszolgált Lada. Egy város, ahol a Lenin parkból Las Vegasba jut az ember. Egy város, ahol a korszakok összefutnak. 
 
Érdekel >>
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS