HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Tanár-diák "viszony". Egyetértesz vele?
Az év diákújsága
Ötletláda
Egy pszichotikus könyvmoly naplója
 Könyvek. Szerelem. Még könyvek és pár gyilkosság. Caroline Kepnes Te című regénye alapjaiban rengeti meg a normális álarca mögé bújó emberekbe vetett hitünket. A Joe Goldberg, könyvesbolti eladó vérfagyasztó ketrecharcait bemutató kötetet az Alexandra 2014-ben az év thrillerének választotta, nem alaptalanul.

Arcodba böfög a valóság
 Vagyis Frank Gallagher, főállású alkoholista, aki nem kevesebb, mint hat gyermek felelőtlen apja. A Szégyentelenek sorozat amerikai verziója eddig öt évadon át vágott a társadalom arcába minden egyes hibát.

Amikor a gyermek érinti meg a mesét
Pedagógus-hallgatóink csoportja empirikus kutatást végzett. Interaktív mesekönyv-alkalmazások óvodás és kisiskolás gyermekekre kifejtett hatásait vizsgálta a JGYPK-n alakult Művészettel az Oktatásért Kutatócsoport (MűOK). 12 előadásban, 2 óra alatt majdnem 2 évnyi kutatás és az egyetemközi konferencia eredményeit foglalta össze 15 előadó. Az óvoda- és szociálpedagógus hallgatókból álló csapatot Magonyné dr. Varga Emőke főiskolai tanár, a MűOK elnöke készítette fel.
Történelmi hosszúkardvívás - modern európai harcművészet
Gondoltátok volna, hogy létezik egy egyesület, amely lehetőséget nyújt az érdeklődők számára korhű fegyverekkel küzdeni? 
Papírformát öltött szív
Az a bájos pillanat, amikor az irodalom tápláléka lettél. Etetsz és itatsz, a múzsák csókja maga vagy. Sokszor egy gyöngéd, érzelemsóhajokkal teli éjszakán. Sötétségben fedezék, egy világos árny. Megannyi ígérettel fűszerezve.

 

Népmese
Hol volt, hol nem volt a csücsörihegyeken és a selfievölgyeken túl, állt egy mosolygyár a közösségi háló kellős közepén, és csakúgy pöfékelte az ellenállhatatlan jelenséget, a mosolyt.

„Végül nem lett belőlem kém” – Álmoktól a valóságig
 A kislány, aki annak idején „kituszkolta” a húgát a kamera látószögéből, ma már Magyarország egyik legsikeresebb videobloggere. Takács Nórával beszélgettünk gyermekkorról, karrierről és a Hogyan Legyek Jó Nő? című műsort érintő átalakulásokról.

„Az egyetlen mi, az én és a pöcsöm” - Bérhaverok kritika
A moziban három féle nevetés van: ami kínodban tör ki belőled, vagy az, amikor valaki más nevetésén nevetsz és az, amikor valami megmagyarázhatatlan okból őszintén szórakoztat valami. Ez utóbbit éreztem én is a minap, amikor megnéztem a Bérhaverok című vígjátékot. Vigyázat, nem szódával elmegy kategória!
1 2 3 4 5 6 7 8
@egyetemista
 Ha akarnánk, sem tudnánk kikerülni a migránshelyzettel kapcsolatos véleményformálást. Szegeden tanulunk, nap, mint nap érintkezünk az itt ...
Alma Mater
Következő mérföldkövéhez ért az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Mentor(h)áló 2.0 Programja, ugyanis 2015. május 7-én kerül megrendezésre Tari ...
Mappa
 Nehéz nap van ma. A világ minden kincséért sem tudom miért keltem fel. A legrosszabb az egészben, hogy jobb lábbal és még kipihenten is. Förtelmes ...
Hathárom
 Sokszoros magyar válogatott röplabdázó adott interjút a Hökkentő.hu-nak. ...
Pályázatok
A kérelmeket november 15-ig lehet az önkormányzatokhoz benyújtani. ...
Bájital
 Most csöppentél még csak bele az egyetemi körforgásba, de szeretnél teljes értékű ...
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS