HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Hol szeretsz leginkább bulizni?
Az év diákújsága
Ötletláda
Ezeket a nyelveket érdemes tanulnod!
Napjainkban nem csak érdemes, de fontos is, hogy nyelveket tanuljunk. A munkavállalás során különösen jelentős lehet, hogy vetélytársaiddal szemben mennyire beszélsz jól valamilyen idegennyelven.
A címvédőhöz utazik a MOL - Pick Szeged
 Vasárnap a Velux EHF Bajnokok Ligájában a címvédő lengyel Kielcéhez látogat a szegedi együttes, amely összecsapás már előzetesen is kiérdemli a hét meccse címet.
„Bio” termékek nyomában. – Te tudod mi az?
Arra a kérdésre kerestem a választ, hogy Mi egyetemisták tudjuk-e vajon, hogy mit jelent a „bio” kifejezés. Hiszen vannak bioélelmiszerek, biokozmetikumok, biomosópor még bioüzemanyag is.  Akkor mi is pontosan a „bio”, ha életünk ennyi területén megtalálható. Sajnos sokan negatív jelzőt társítanak azokhoz, akik bioélelmiszereket fogyasztanak. Válogatós, nagyzoló, sznob és a többi… Nem túl kedves kifejezés jár annak, aki figyel arra, hogy honnan és mit fogyaszt. De vajon tényleg azt jelenti, amire mi gondolunk?
Amikor egy falra szín kerül – barangolás a Szegedi naplementében
 2017 őszén kezdődik az Etelka sori uszoda építése, addig kerítésként a lebontott garázssor hátsó fala funkciónál. A fehérre festett falat, már pár nap után firka csúfította el, ám az önkormányzat megkeresett pár legális graffitis és telefesteti a falat. Treplán Gáborral azaz Tregevel beszélgettem, aki már 2010 óta fújja a városi falakat.Neki köszönhetjük az első elkészült művet, ami egy naplementét ábrázol.
Kanizsa Feszt – akár ingyen!
Idén 5. alkalommal kerül megrendezésre a Kanizsa Feszt 2017. június 28. és július 1. között Magyarkanizsán. Ha van 4 barátod, akikkel buliznátok egy hatalmasat ingyen, akkor megéri majd nevezni a csapatos vetélkedőre, ami a fesztiválon kerül megrendezésre. Hogy egész pontosan miről is van szó, arról Sarnyai Noémi (JGYPK, Kommunikátor szakos hallgató) mesélt nekem, aki maga is részt vesz az esemény szervezésében.
1 2 3 4 5
@egyetemista
A Sport TV amerikai sportokkal foglalkozó talkshow-ja, a Trash Talk Szegedre látogat. Az előadást a Kommektor szervezi, melyre szeretettel várnak minden ...
Alma Mater
 Érdekes rendezvény lesz a Szegedi Agorában március 4.-én. Dr. Neszményi Emil tart előadást a Mount Everest megmászásról. ...
Mappa
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának megrendelésére felmérést készítettek arról, hogy melyik reklám típus a legirritálóbb. ...
Hathárom
 A múlt hét második felében a Naturtex-SZTE-Szedeák kosarasai minden nappal és ...
Pályázatok
 A Miniszterelnökség pályázatot hirdet a Petőfi Sándor Program ösztöndíj 2017. évi elnyerése céljából. ...
Bájital
Nemsokára folytatódik a nagysikerű amerikai sorozat, amely Magyarországon A Szökés néven vált ismertté. ...
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS