HÖKKENTŐ 2015. tavaszi szám
Hökkentő kártya regisztráció
Tanár-diák "viszony". Egyetértesz vele?
Az év diákújsága
Ötletláda
Papírformát öltött szív
Az a bájos pillanat, amikor az irodalom tápláléka lettél. Etetsz és itatsz, a múzsák csókja maga vagy. Sokszor egy gyöngéd, érzelemsóhajokkal teli éjszakán. Sötétségben fedezék, egy világos árny. Megannyi ígérettel fűszerezve.

 

Fejlemények az Öthalmisok ügyében
2015. április 23-án közölt cikkünk megjelenésével párhuzamosan megkerestük az SZTE kommunikációs irodáját. Az általuk kiadott sajtónyilatkozatot változtatás nélkül közüljük.
Életüket kockáztatva járnak az Öthalmisok
 Életveszélyes körülmények között kénytelenek közlekedni az Öthalmi Diáklakásokban élő emberek. 

Népmese
Hol volt, hol nem volt a csücsörihegyeken és a selfievölgyeken túl, állt egy mosolygyár a közösségi háló kellős közepén, és csakúgy pöfékelte az ellenállhatatlan jelenséget, a mosolyt.

„Végül nem lett belőlem kém” – Álmoktól a valóságig
 A kislány, aki annak idején „kituszkolta” a húgát a kamera látószögéből, ma már Magyarország egyik legsikeresebb videobloggere. Takács Nórával beszélgettünk gyermekkorról, karrierről és a Hogyan Legyek Jó Nő? című műsort érintő átalakulásokról.

Egy elronthatatlan viszony
 Az SZTE hallgatói is hódolnak káros szenvedélyeknek, mint a korunkbeliek többsége. Az alkohol és a dohányzás lassan már az összejövetelek és bulik etikettjét képezik. Több barátnőm számára is elengedhetetlen fogalmak ezek. Károsak, ők is tudják. A tényeket napestig lehetne részletezni, én ettől megkímélnék mindenkit. Viszont a történelem összekovácsolt bennünket, erős kémia jött létre a nők és a cigaretta között. Akárcsak egy jó kapcsolat nemcsak a fizikai összhangban, hanem az érzelmi telítődésben is megnyilvánul ez.

Hakan Günday – Kevés
 Hakan Günday regénye egy irreális szerelmi történet, mesebeli túlzásokkal a rideg valóságból kiragadott szerencsétlenekkel. Prezentálja, ahogy a komor jelenben élő, józannak maradt fiatalok, eljutnak az önmegvalósítás szintjére.

Társasjátékra fel!
 Itt a tavasz végre! Nem tudom, hogy vagytok vele, de én személy szerint már nagyon vártam. Azonban az évszakhoz tartozik, hogy még nagyon szeszélyes az időjárás, hirtelen felmelegszik az idő és pólóba sétálgatunk, kinti programokat szervezünk, utána pedig egyik napról a másikra lehűl, és szinte újra elő akarjuk venni a télikabátot. Na, pont ilyen napokra gyűjtöttem össze nektek pár kedvenc társasjátékomat, hogy az esőben, hidegben, ne csak a szobába ülve, unatkozva teljen el a hétvégétek. Lássunk akkor párat:

„Az egyetlen mi, az én és a pöcsöm” - Bérhaverok kritika
A moziban három féle nevetés van: ami kínodban tör ki belőled, vagy az, amikor valaki más nevetésén nevetsz és az, amikor valami megmagyarázhatatlan okból őszintén szórakoztat valami. Ez utóbbit éreztem én is a minap, amikor megnéztem a Bérhaverok című vígjátékot. Vigyázat, nem szódával elmegy kategória!
„Más ember jön haza külföldről” - Campus Hungary
 A Szegedi Tudományegyetem Rektori Hivatalában tartott sajtótájékoztatót a Campus Hungary.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
@egyetemista
Hattyas sor. Haza vonuló felhők, emelkedő hőmérséklet, csökkenő páratartalom. És a SPORTNAP még mindig tart. Csak most nem GTK és őszi hideg, hanem ...
Alma Mater
Idén szervezte meg másodszorra az SZTE EHÖK a Szegedi Egyetemi Napokat a Hattyas soron. Közel 6000-en vettek részt a három napos rendezvényen.  ...
Mappa
Az utcák sötétségbe zuhannak. A vegetatív hétköznapok egyre inkább szétszabdalják a megfelelés belső darabjait. Louis Bloom elvárása önmagával ...
Hathárom
 Sokszoros magyar válogatott röplabdázó adott interjút a Hökkentő.hu-nak. ...
Pályázatok
Az idei Közművelődési Konferencia szervezői a tág kultúrafelfogás szellemében várják az elkészült műveket. ...
Bájital
Ma Párizs egyik terén énekli el Boggie, azaz Csemer Boglárka a Wars For Nothing (Háborúk a semmiért) című számát. A Dal 2015 döntőse az Eurovíziós ...
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS