HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Tanár-diák "viszony". Egyetértesz vele?
Az év diákújsága
Ötletláda
A SZESZ megkezdi XIII. évadát
 A Szegedi Egyetemi Színház előző évadának végén nagy sikerrel szerepelt a II. Levendula Napokon, az SZTE Kapcsolati Igazgatóság Kulturális Irodával kooperált zenés játékkal. Az idei évadot az Őszi Kulturális Fesztiválon nyitja a társulat.
Örökifjú békaperspektívából
 A sorvadó test kalitkájába zárt örökifjú lélekről és elméről mindenkiben él egy kép, esetleg ismerünk is ilyen személyeket, de ennek ellentettje s a vele járó problémák nem öltöttek testet mostanáig.
Száguldó vasúti változások – 190 éves a vasút
 Az egyetemisták közlekedésének egyik legmeghatározóbb eleme, de sokan alig tudnak róla valamit. 190 évvel ezelőtt nyílt meg az első vasútvonal Angliában, azóta 180 fokot fordult a világ.
Kiút csak a gyilkosság lehet? – A fiatalkori abortuszról
 Évezredek óta jelen van az emberiség életében. Van, ahol legális, akad, ahol illegális. Jogilag a mai napig sok vitatni valót hagy maga után, mégis elég számottevő a 18-25 év közti fiatalok körében. Igen, az abortuszról beszélek.
A Magyar válogatott továbbjutási esélyei
Már 29 éve, hogy nem jutott ki a magyar válogatott az EB-re, most felcsillant egy kis reményszikra, de vajon mennyi esélyünk van?
Avagy a kocka el van vetve
Kockák más kontextusban, ha unod már a sablonos filmeket.
Hangjegyek kereszttüzében! – Tökéletes hang 2 kritika!
 Hamarosan a boltok polcain az Elizabeth Banks rendezésében készült, népszerű, dalolós mozi, amiben Anna Kendrick (Beca) mellett minden bizonnyal Háj Amy (Rebel Wilson) viszi a prímet!
Legyél konyhatündér, mint a nagyi!
 Akárhányszor meglátom azt a szót, hogy „nagymama” illatozó sültes tál jelenik meg a lelki szemeim előtt… na és az az isteni húsleves, aminek párja nincs… benned is felelevenedtek a nagyis emlékek?
Egy pszichotikus könyvmoly naplója
 Könyvek. Szerelem. Még könyvek és pár gyilkosság. Caroline Kepnes Te című regénye alapjaiban rengeti meg a normális álarca mögé bújó emberekbe vetett hitünket. A Joe Goldberg, könyvesbolti eladó vérfagyasztó ketrecharcait bemutató kötetet az Alexandra 2014-ben az év thrillerének választotta, nem alaptalanul.

Arcodba böfög a valóság
 Vagyis Frank Gallagher, főállású alkoholista, aki nem kevesebb, mint hat gyermek felelőtlen apja. A Szégyentelenek sorozat amerikai verziója eddig öt évadon át vágott a társadalom arcába minden egyes hibát.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
@egyetemista
 „A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám… Azonban a kiretusált, mosolygós arcok mögötti világ közel sem ennyire gondtalan.” ...
Alma Mater
Következő mérföldkövéhez ért az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Mentor(h)áló 2.0 Programja, ugyanis 2015. május 7-én kerül megrendezésre Tari ...
Mappa
 „Nagyon nehéz korszak annak, aki személy akar lenni, semmi egyéb, csak valódi, létező személy, és nem személyiségjegyek gyűjteménye, amelyeket ...
Hathárom
Gondoltátok volna, hogy létezik egy egyesület, amely lehetőséget nyújt az érdeklődők számára korhű fegyverekkel küzdeni?  ...
Pályázatok
 A Binga Kreatív Kommunikációs Ügynökség csapata programozó versenyt hirdet a szegedi egyetemisták számára, hogy felmérje a hamarosan aktív ...
Bájital
 „Itt van az ősz, itt van újra!” – nem-nem, ez most nem egy Petőfi Sándor emlékirat ...