Szelfi verseny
HÖKKENTŐ - 2014. január
Hökkentő kártya regisztráció
Heti körkérdés: Részt veszel-e a Szegedi Egyetemi Napokon?
Az év diákújsága
Ötletláda
Kutatási napló
Avagy hogyan látja egy kívülálló a fiatalok ivási szokásait napjainkban?
Éber álom
„Elég egy apró gondolat, például hogy a világod csak egy álom. Egyszerű kis gondolat, mégis mindent megváltoztat. Olyan biztos vagy a világodban…vajon mi is az?”
- Eredet (2010)

Napi Mati - MÁV
Ma végre találtam egy olyan csatlakozást a Szeged-Békéscsaba vonathoz Sarkadra, aminél az indulásig csak negyedórát kell várni, az összes többinél a várakozási idő legalább 38 perc.
Kutyaélet

Már alig várom, hogy hazajöjjön a gazdám, megsimogasson és játsszon velem. Nagyon szeretem őt, mert mindig foglalkozik velem, gondoskodik rólam és kapok tőle vacsorát is.

Az ember, mint csillagkép (1. rész)
 Sok hatás, körülmény, élmény és emlék. Ezek alapján fejlődik egy ember személyisége, azonban egy misztikusabb válfaj szerint sokat elárul rólad, pontosan mikor születtél.
The Gray Man - egy sorozatgyilkos profilja
Január 16, az 1936-os év eleje. Idegesen és feszülten léptem a helyiségbe. Ő már várt rám, utolsó beszélőpartnereként vagyok most itt újra.
Real Madrid - Bayern München
 Bajnokok ligája egyik klasszikus összecsapásának történelme íródik ma este tovább.
Diófa hasznos hatásai
Tudtad, hogy a diófa az ember barátja?
Mikes után szabadon - Ankara
Ankara - Kőrös Ákos heti blogja, 3. rész
Az elme ereje
Az elméd az, aminek köszönhetően képes vagy dolgokat létrehozni, megteremteni magadnak, csak kitartónak kell lenned. Ha szeretnéd megtanulni, vagy elindulni az ösvényen akkor most ízelítőt kaphatsz a vonzás törvényének módszeréről.

Nő a baj, avagy a gyengédebb nem a filmvásznon
 
 „A nők és a macskák azt teszik, amihez kedvük van, míg a férfiaknak és a kutyáknak relaxálniuk kéne és megbarátkozniuk a gondolattal.”
 – Robert A. Heinlein
 
Bagdi Csilla
Bagdi Csillát 2010 nyarán ismertem meg a testnevelőszak kötelező táborában Balatonakalin. Egy intelligens, szép nő. Kedves, aranyos, egy idő után a legjobb barátomnak mondhattam. Az egyik legnőiesebb nő akit ismerek. És a csavar a történetben? – Nb1-es futsalos.
Földi Alexandra
Szandit 2011-ben ismertem meg, amikor az albérletünk szembe szomszédságába költözött. Két nyelvet beszél anyanyelvi szinten, az SZTE-BTK kiváló tanulója, remek sportoló és nem mellesleg egy gyönyörű nő.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
@egyetemista
Ankara - Kőrös Ákos heti blogja, 2. rész ...
Alma Mater
A héten én és a csapatom fogjuk szerkeszteni a hokkento.hu oldalt. Felkavarjuk a honlap állóvizét és megmutatjuk, hogy milyen egy igazi diákportál. ...
Mappa
Súlyos apróság miatt visszhangzott az igazgatói iroda, 34 év alatt nem történt ilyen a ...
Hathárom
„A mai fitnesz képét a felpumpált, kötött izomzatú testépítők, drága gépek és szteroidok határozzák meg. Nem volt mindig így. ...
Pályázatok
Az idei Közművelődési Konferencia szervezői a tág kultúrafelfogás szellemében várják az elkészült műveket. ...
Bájital
A sorozatok, amiket szeretünk és szívesen nézzük végig újra és újra és ha felcsendülnek a már jól ismert címek, akkor mindenki tudja miről van szó ...
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS