HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Hol szeretsz leginkább bulizni?
Az év diákújsága
Ötletláda
Cimkék Innen-onnan
Környezetbiztonság az élelmiszeriparban
[ 2008.06.25. ]
„Környezetkímélő technológiák az élelmiszeriparban: feldolgozás, műszaki diagnosztika, információtechnológia (Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program)” pályázaton elnyert támogatásból 2008 januárjától júniusáig olyan képzési programot valósított meg felsőfokú végzettséggel rendelkezők részére az SZTE Mérnöki Kara, melynek keretében a 29 féle, 1-2 napos kurzusokon térítésmentesen bővíthette tudását a közel hétszáz résztvevő.
   A projekt lezárásaként 2008. június 27-én pénteken 9.00 órától konferenciát rendeznek a Pick Szabadidő Központban (Szeged, Felső Tisza-part 10.), ahol a projektvezetők és a képzési programban részt vevők értékelik a projektet és annak eredményeit.
   A konferenciára mindenkit szeretettel várnak, akik részt vettek a képzésben.

<< vissza
Hozzászólások (a hozászóláshoz regisztráció szükséges)
Ehhez a cikkhez még nem szólt hozzá senki!
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS