Cimkék ![]() |
Környezetbiztonság az élelmiszeriparban | [ 2008.06.25. ] |
„Környezetkímélő technológiák az élelmiszeriparban: feldolgozás, műszaki diagnosztika, információtechnológia (Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program)” pályázaton elnyert támogatásból 2008 januárjától júniusáig olyan képzési programot valósított meg felsőfokú végzettséggel rendelkezők részére az SZTE Mérnöki Kara, melynek keretében a 29 féle, 1-2 napos kurzusokon térítésmentesen bővíthette tudását a közel hétszáz résztvevő.
A projekt lezárásaként 2008. június 27-én pénteken 9.00 órától konferenciát rendeznek a Pick Szabadidő Központban (Szeged, Felső Tisza-part 10.), ahol a projektvezetők és a képzési programban részt vevők értékelik a projektet és annak eredményeit.
A konferenciára mindenkit szeretettel várnak, akik részt vettek a képzésben. |
|
<< vissza |
Hozzászólások (a hozászóláshoz regisztráció szükséges)
Ehhez a cikkhez még nem szólt hozzá senki!
Innen-onnan • SZTE • Kultúra • TIK • Buli • Póker • MESE • Ösztöndíj • TÁK • REÖK • JGYPK • Egyetem arca • KMK • Koncert • Pályázatok • Előadás • Jugyu napok • Sport • Művészet • Európa • Diplomaátadó • Fair play • Felvételi • OTDK • Verseny • Kutatás • Képzés • Szeged • Egészség • Pénzügy • Munka • Hökkentő • @egyetemista • Alma Mater • Mappa • Hathárom • Bájital • SZTEhetség |