HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Hol szeretsz leginkább bulizni?
Az év diákújsága
Ötletláda
@egyetemista
Télbúcsúztató jeges szórakozás
[ 2016.02.12 ]
Idén talán utoljára vehettünk részt a szegedi egyetemisták egyik kedvenc téli eseményén, a Jeges esten. Ezen alkalommal az SZTE-ÁOK szervezésében búcsúztattuk el méltóképp az idei leghidegebb évszakot.

A február 9-én megrendezett eseményt elsősorban SZOTE hallgatóknak szervezték, ám tárt karokkal vártak minden egyetemistát, sőt külsős korcsolyázni vágyók is élvezhették a csúszkálás örömét. Ennek köszönhetően már a bejáratnál kisebb sor torlódott fel, viszont a gördülékeny beléptetésnek hála, nem kellet sokat várakozniuk a sportolni vágyóknak, így 22:00-kor el is kezdődhetett a móka.

A beléptetés után lehetőség volt ingyen korcsolyát bérelni, viszont ezeket a darabokat villámgyorsan elkapkodták a látogatók, így jó néhányan kénytelenek voltak a fizetős utat választani. Gyors öltözködést követően a csarnokba lépve remek hangulat fogadta a megjelenteket. Bár a jég egy picit zsúfolt volt, az emberek nem zavarták egymást a sportolásban. Akadt olyan, aki profikat megszégyenítő módón csúszott a jégen, de találkozni lehetett teljesen kezdő korisokkal is.
 

A szervezők 22:40 és 23:00 közötti időpontban  jégtánc oktatással is szórakoztatták a hallgatókat, melyet a Szegedi ICE-TEAM Műkorcsolya és Jégtánc SE segédletével tettek, a bátrabbak nagy örömére. Aki nem szerette volna kipróbálni magát a jégtánc és műkorcsolya világában, a büfében melegedhettet fel egy jó pohár tea, vagy éppen forralt bor kortyolása közben.  Az esete hangulatfelelőse a tiszteletbeli doktorrá avatott DJ Gesbin volt, aki gondoskodott az egyedi zenei aláfestésről.

A városba való visszajutást is kiválóan megoldották a szervezők. Az SZKT által éjfélkor, és 00:30-as indulással biztosítottak villamosjáratot, amelyek a város fontosabb csomópontjaikig közlekedtek.
 
Nikula Aurél
Kép: facebook.com/szteaokhok

<< vissza
Hozzászólások (a hozászóláshoz regisztráció szükséges)
Ehhez a cikkhez még nem szólt hozzá senki!
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS