HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Hol szeretsz leginkább bulizni?
Az év diákújsága
Ötletláda
Hathárom
Fényteszt az új Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnoknál
[ 2021.11.16. ]
Külső fénytesztre került sor az új Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnoknál, amelynek első nagy eseménye a januári magyar-szlovák közös rendezésű férfi Európa-bajnokság lesz.


A fényteszten az aréna egyedülálló külső világítása révén piros, fehér és zöld színbe öltözött a létesítmény, amelyen 2800 világítótest, összesen 3300 méter hosszú led fénycsík és egy 700 négyzetméter felületű kivetítő lépett működésbe. „2018-ban, amikor a Magyar Kézilabda Szövetség Szlovákiával közösen elnyerte a 2022-es Európa-bajnokság rendezési jogát, csak remélni mertük, hogy az Európa-bajnokság előtt itt állhatunk egy új és egyedülálló aréna előtt” – emelte ki a fényteszten Bardóczy Gábor kormánybiztos. – A csarnok közel 40 méter magas, külső gyűrűje a római Colosseuméval szinte megegyező méretű, belül pedig 20.022 szék fogadja majd a nézőket, szurkolókat.

December közepén a csarnok átadása is megtörténik, majd januárban reméljük minél többen szurkolhatunk együtt a magyar válogatottnak, amely története során először léphet pályára hazai környezetben világversenyen!”
 

<< vissza
Hozzászólások (a hozászóláshoz regisztráció szükséges)
Ehhez a cikkhez még nem szólt hozzá senki!
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS