HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Hol szeretsz leginkább bulizni?
Az év diákújsága
Ötletláda
Hathárom
Kézilabda: Bánhidi Bence 2025--ig biztosan Szegeden marad
[ 2021.05.11. ]
MOL-PICK Szeged meghosszabbította Bánhidi Bence szerződését, így válogatott játékos további négy évig biztosan a Szegedet erősíti.
 
– A hír, amit most örömmel jelentek be a szurkolóinknak, olyan, mint egy nagy győzelem. Nem túlzás ez a megfogalmazás, hiszen a legnagyobb klubokkal versenyeztünk Bence hosszú távú szerződéséért, így egy rendkívüli csatát nyertünk meg. Klubunk kiváló játékosával sikerült meghosszabbítanunk a szerződését. Válogatott beállósunk, Bánhidi Bence 2025-ig a MOL-PICK Szeged játékosa marad. Az új igazolásaink mellett ez komoly erősítés, az egyik legnagyobb értékünkkel sikerült megállapodnunk, és amely mindenki számára nagy boldogság, hogy további négy évig biztos a #handballfamily tagja marad – nyilatkozta dr. Szűcs Ernő Péter, a klub elnöke.
 


 
 
Bánhidi Bence 2016-ban igazolt Szegedre. A győri születésű játékos gyorsan a közönség kedvencévé vált, kiválóan indult már az első szezonja is. A BL-ben a horvát Zagreb ellen szerezte az első gólját, míg az NB I-ben a Budakalász otthonában talált be először. A magyar bajnokságban eddig 105 meccsen lépett pályára és 266 gólt szerzett. A Bajnokok Ligájában 269  találatnál jár, jelenleg a házi góllistán a negyedik helyet foglalja el. Csapatunkkal 2018-ban magyar bajnok, 2019-ben Magyar Kupa-győztes lett. Két éve csapatkapitány helyettes, a magyar válogatott meghatározó játékosa, az idei világbajnokságon az ötödik helyet szerezte meg a nemzeti együttessel.
 
– Jól érzem magam a csapatnál, a városban, ennél nem is kell több egy sportolónak. Komoly célokért küzdünk, és én ezt szeretném a csapattársaimmal megvalósítani. Ez a szerződéshosszabbítás is jelzi, hogy hosszútávra tervezek Szegeden, ahol kiváló szakmai munka folyik. A fejlődésem biztosított, egy remek szurkolótábor áll mögöttünk, és az év végétől egy olyan Arénában játszhatunk majd, amely Európa egyik fellegvárává válhat. Én ennek a csapatnak maradok a tagja, és azon leszek, hogy itthon és a nemzetközi porondon is trófeákat gyűjtsünk be – nyilatkozta Bánhidi Bence.
(via pickhandball)

<< vissza
Hozzászólások (a hozászóláshoz regisztráció szükséges)
Ehhez a cikkhez még nem szólt hozzá senki!
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS