HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Hol szeretsz leginkább bulizni?
Az év diákújsága
Ötletláda
@egyetemista
Egyetemi Tavasz 2018 programajánló - április 24.
[ 2018.04.24. ]
Harmadik hete tart a Szegedi Tudományegyetem által szervezett Egyetemi Tavasz 2018 eseménysorozat, melynek a mai napon zajló programjairól egy kis ízelítőt olvashattok. Előadások, interaktív beszélgetés, hangverseny és koncert várja az érdeklődőket ezen a verőfényes kedd délutánon.

12.00 és 14.00 között az Ókortörténeti Tanszék várja a látogatókat a „Iuno leányai – Női szerepek az ókori Rómában” című előadásra, mely a Bölcsészettudományi Kar, Wittmann-termében kerül megrendezésre.

12.10-kor a Rektori Épület előtt Pallai Zsuzsanna, az SZTE Klebelsberg Könyvtár dolgozója fog szavalni.

13.00-kor Könyves Piknik veszi kezdetét a Vitéz utca 28. szám alatt a Nyugi Kertben. Harmadik alkalommal fog össze a Kreatív Könyvtárosok Társasága és a BTK HÖK. A rendezvény során várják megunt könyveidet, melyeket bátran elcserélhetsz a vállalkozó kedvű könyvmolyokkal. Az aláfestő zenéről Suhov gondoskodik.

14.00 és 16.00 között ismét az Ókortörténeti Tanszék tart előadást „Róma és a hellenisztikus birodalmak” címmel. Ezúttal a BTK Petőfi épületében hallgathatjuk meg őket, a Petőfi Sándor sgt. 30-34. szám alatt az I. teremben.

18.00-18.50-ig Tar Ibolya „Orpheus a képzőművészetben” című előadását hallgathatjuk a BTK VII. termében. Szintén 18.00-tól a BTK IV-es termében helyi zöld civil szervezetek mutatkoznak be, akikkel 19.00-tól interaktív beszélgetésbe elegyedhetünk.

19.00-tól az Alsóvárosi Ferences-templom a Collegium Musicum orgonahangversenynek ad otthont, ahol a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karának orgona szakos hallgatói játszanak.

A nap zárásaként a Jate Klub várja a szórakozni vágyókat – 21.00-tól Blahalouisiana koncert lesz, melyre elővételben 1200 Ft, helyszínen pedig 1500 Ft a belépőjegy. 
tabitimiforrás: http://www.u-szeged.hu/etavasz

<< vissza
Hozzászólások (a hozászóláshoz regisztráció szükséges)
Ehhez a cikkhez még nem szólt hozzá senki!
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS