HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Hol szeretsz leginkább bulizni?
Az év diákújsága
Ötletláda
@egyetemista
Április 24-én startol a Keresztgyula
[ 2018.04.23 ]
A Keresztgyula címen futnak az idei várva várt 22. Juhász Gyula Napok eseményei, ahol a résztvevőknek meg kell mutatniuk, hogy melyik csapat lesz az idei legnagyobb maffiózó család.

Az idei Jugyu Napok 2018.04.24-én, kedden kezdődnek és 26-áig, csütörtökig tart.
A cikkben F. Emesét kérdeztem tapasztalatairól, akit mindenki csak Mesinek hív és tavaly szervezőként vett részt az eseményen, viszont idén úgy döntött, hogy csapatban indul. A Mesivel való beszélgetés alatt kitértünk arra is, hogy mit is várnak a hallgatók a Jugyu Napoktól, a szervezők milyen előnyben részesülnek, lesz-e idén főzőverseny, a pontokra és a pontszerzős versenyekre s arra, hogy idén hány fős csapatok indulnak.

"Maga a téma a maffiára épül és minden csapat más „családot” alakít, mi például a Pablo Escobar (Pablo Szeszcobar) féle columbiai maffiát alakítjuk, cirka 25-30 fős csapattal indítjuk ezt az egészet. A feladatokat majd csak akkor fogjuk megtudni, mikor elkezdődik az első nap, de szerintem mindenképpen egy bemutatkozó műsorral kezdjük, illetve egyfajta „történettel” ami úgyszint a csapatról szól, amihez egy videót is csinálnunk kell.

Az utolsó napon – azaz csütörtökön – biztos hogy lesz közös főzés és mindenki csinál valami finomat. Tavaly szervezőként nagyon megterhelő volt számomra, viszont elnézve a csapatokat, nagyon jól szórakoztak. Ezért is próbálom ki idén, hogy milyen is egy csapat részesének lenni a #jugyunapokon.

Szervezőként sokkal több időt kellett ott lennünk, pakolnunk, vigyázni a rendre és az kötöttebb munka, hisz nagy volt rajtunk a felelősség. Külön előnyben nem részesültünk, viszont mi is kaptunk a kajákból. Ezt az eseményt mindenki egy hatalmas bulinak fogja fel és hogy új embereket ismerjen meg, vagy akár kicsit közelebbről megismerkedni másokkal ha még nem lett volna ré lehetőség.

Ezek a napok a Jugyun belül sok embert megmozgatnak, sokan elmennek akár a végletekig is egy pár plusz pontért cserébe, így elég mulatságosak az itt szerzett tapasztalatok, sőt még tavalyról is elő-előjöttek pár vicces jelenetek, mikor összegyűltünk a kocsmatúrák alkalmával. Szerintem jó csapatépítő – vannak olyan feladatok is mint a kocsmatúra, kocsmaolimpa és hát na... Jó kimozdulni, hisz elég hosszú telünk volt és ez a hangulatot is fokozza. Szóval, Csak a #Jugyu! Mindenki jöjjön el, hisz egy család vagyunk!”


 
P.E

<< vissza
Hozzászólások (a hozászóláshoz regisztráció szükséges)
Ehhez a cikkhez még nem szólt hozzá senki!
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS