HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Hol szeretsz leginkább bulizni?
Az év diákújsága
Ötletláda
@egyetemista
Vadaspark látogatás az EHÖK szervezésében
[ 2017.05.02 ]
 Szegeden minden héten változatos programmal várják, az egyetemistákat.
 Nagyon sokféle programból lehet választani, ilyen például az Ehök mozi, ahol kedvezményesen lehet premier filmeket nézni, minden héten, a Belvárosi Moziban. A jegyárak is nagyon barátságosak, 500-550 forint között szoktak mozogni. További programok, kiállítások, füvészkert, Dóm, és Víztorony tornyának a látogatása. A programok látogatottsága, igen változó, mert nem mindegy, hogy milyen napra esik, vagy a nap mely szakában van a program, és az időjárás is befolyásolható tényező lehet. A következő várva várt rendezvény, a horgászverseny lesz, Május 7-én vasárnap.  Ez nemcsak a hallgatókat, hanem az Szte oktatóit, dolgozóit is szívesen várja a versenyre. 
A legutóbbi rendezvény a Vadaspark látogatása volt. Magyarország legnagyobb, és legfiatalabb állatkertje, Szegeden található. Elsősorban veszélyeztetett állatokra szakosodott, a Vadaspark. Több, mint két óra sétát vett igénybe, hogy minden állatot alaposan szemügyre vettünk. Az oda látogatók, találkozhatnak, majmokkal, fókákkal, oroszlánokkal, kenguruval, tevékkel, és még sorolhatnám. A mostani Vadaspark látogatáson, csak 21 fő vett részt.
 
 
További kedvelt rendezvények, a kóstolás ( bor, forrócsoki, koktél, sör, kávé). Persze ezek esti programok, aminek köszönhetően jóval többen tudnak ellátogatni. Idén először lesz a rekeszépítő verseny, amellyel a sport vonalát próbálják erősíteni a rendezők.

Tokaji Anna
 
 
 
 

<< vissza
Hozzászólások (a hozászóláshoz regisztráció szükséges)
Ehhez a cikkhez még nem szólt hozzá senki!
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS