HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Hol szeretsz leginkább bulizni?
Az év diákújsága
Ötletláda
Cimkék Innen-onnan
Szegeden lesz a humán tudományi OTDK
[ 2008.08.04. ]
Az ország bölcsészkarait megmozgató szakmai találkozót és megmérettetést 2009. április 16. és 18. között rendezi meg az Országos Tudományos Diákköri Tanács Humán Szakmai Bizottsága, az előkészületek azonban már ez évben elkezdődtek.
   Már megkezdődtek a 2009-es konferencia előkészületei.
   A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara ad otthont a jövő tavasszal esedékes Országos Tudományos Diákköri Konferencia Humán Tudományi Szekciójának.
   A konferencián az egyetemek és főiskolák osztatlan, illetve BA- és MA-képzésben részt vevő hallgatói vehetnek részt, valamint az ebben a tanévben végzett diákok, amennyiben már az idén továbbjutnak az intézményi fordulón. A konferenciára határon túli magyar hallgatók is jelentkezhetnek. A legfeljebb 40 oldalas (oldalanként maximum 1800 karakteres) dolgozatokat magyar irodalom, modern nyelvek irodalma, irodalomelmélet, összehasonlító irodalomtudomány, nyelvtudomány, történettudomány, orientalisztika, ókortudomány–klasszika-filológia, művészettörténet, régészet és néprajz témaköreiben várják a szervezők.
   A konferenciára való jelentkezés végső határideje 2008. december 5.
   A konferencia ügyvezető elnöke Anderle Ádám egyetemi tanár, ügyvezető titkára pedig Vajda Zoltán egyetemi docens, tudományos és pályázati dékánhelyettes.
   A konferenciával kapcsolatos részletes információk már megtalálhatók és folyamatosan bővülnek a www.arts.u-szeged.hu/otdk internetes oldalon.

<< vissza
Hozzászólások (a hozászóláshoz regisztráció szükséges)
Ehhez a cikkhez még nem szólt hozzá senki!
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS