HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Hol szeretsz leginkább bulizni?
Az év diákújsága
Ötletláda
Cimkék Innen-onnan
Interjú az Egyetem Arca TiszapART Tv különdíjasával
[ 2010.04.26. ]
Mi hatására jelentkeztél az Egyetem Arcára?
Lassan elérkezik az az idő, amikor már nem férek bele a korommal ezekre a versenyekre, így idén elhatároztam, hogy amire csak tehetem, jelentkezem és kipróbálom magam. Így lett ez az Egyetem Arcával is, amit egy másik internetes oldal ajánlott a figyelmembe, és így ismertem meg ennek a versenynek a lehetőségeit.

Mennyire vagy elégedett az elért eredményeddel?
Nem fűztem túl sok reményt a versenyhez, de mint mindenki, titkon reméltem, hogy talán sikerül helyezést elérnem. Sajnos nem sikerült, de valaki így is látott bennem fantáziát, esetlegesen szépnek tartott (és nem mellesleg nem zavarta, hogy szőke a hajszínem) és elnyertem a különdíját, aminek nagyon örülök és köszönöm, remélem, hogy lesz gyümölcse.

Indultál-e korábban is szépségversenyen?
Korábban sosem indultam szépségversenyen, pedig vannak, akik ezt titkon nagyon szerették volna, és keményen dolgoztak is rajta, de korábban sosem szántam rá magam. Talán kellett az, hogy most már megijesszen a korom. Így indultam el idén először a Királynő választáson, de sajnos eredménytelenül alakult, nem szerették túlságosan a szőkéket!

Mi az, amit a legszebbnek tartasz magadon?
Mint általában minden nő, örök elégedetlen vagyok én is az alkatommal, így magamon legszebbnek tartott dolog talán nincs is. Inkább olyan van, amit nem cserélnék el senkiére sem, ezek a lábaim és a szemeim.

<< vissza
Hozzászólások (a hozászóláshoz regisztráció szükséges)
Ehhez a cikkhez még nem szólt hozzá senki!
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS