HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Hol szeretsz leginkább bulizni?
Az év diákújsága
Ötletláda
Cimkék Innen-onnan
5 éves a Tanulmányi és Információs Központ
[ 2009.12.08. ]
Az elmúlt 5 évben Központunkban közel 4,5 millió látogató fordult meg, évente átlagosan 200 üzleti, kulturális és tudományos rendezvény számára biztosítunk minden elvárásnak megfelelő, színvonalas helyszínt, közel 8.000 diák kapott Központunkban diplomát és sokáig folytathatnánk a nagy számok felsorolását, de nem tesszük, mert a számok önmagukban nem mindig elegendők.

Az elmúlt 5 évben Központunk több ízben megmérettetett pl. nagy létszámú konferenciák, nagy érdeklődésre számot tartó könyvtári éjszakák, elégedettségi felmérések, stb., mely „akadályokat” Központunk jól vette. Elérkezett hát az idő, hogy ünnepeljünk!

2009. december 9-én 09.00 órától egész nap rendezvényekkel várunk minden kedves érdeklődőt.

Néhány program ízelítőül:

Tavalyi évhez hasonlóan idén is készülünk egy nagy érdeklődésre számot tartó előadással.

A Szegedi Társadalomtudományi Szakkollégium szervezésében 2009. december 8-án, kedden 18.00 órás kezdettel Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője tart előadást, „Sólyom László köztársasági elnök tevékenysége, különös tekintettel a jelölési és vétózási gyakorlatra” címmel.

2009. december 9-én 09:00 órakor Központunk díszes karácsonyfájának szomszédságában vágjuk meg születésnapi tortánkat.

11.00 órai kezdettel „Öt évesek lettünk…” címmel ünnepélyes kiállítás megnyitóra kerül sor, ahol az Egyetemi Könyvtár, a Kongresszusi Központ, a Hallgatói Szolgáltató Iroda és nem utolsó sorban az Universitas Szeged Nonprofit Kft. mutatja be az elmúlt öt év emlékezetes eseményeit.

A kiállítást megnyitja Dr. Rácz Béla, rektor-helyettes, köszöntő beszédet mond Dr. Mader Béla, az Egyetemi Könyvtár főigazgatója és Dr. Majó Zoltán, az SZTE fejlesztési igazgatója.

Központunk társadalmilag felelős magatartását igyekszik példázni a Gördülő Tánccsoport kiállítás megnyitót kísérő táncbemutatója.

Ezt követően 14.00 órakor kerül sor az 5. születésnapunk alkalmából meghirdetett „Ahogy én láttam a TIK-et az elmúlt 5 évben…” című fotópályázat eredményhirdetésére. A fotópályázatunkra beérkezett képekből látogatóink szemszögéből is megismerhetik Központunkat.

A nap további programjai:

10:00 órától 14:00 óráig „Elme akadályversenyen” mérettethetik meg magukat az érdeklődők, látogatók.

Kreatív látogatóinkat kézműves foglalkozásokkal várjuk. A nap folyamán lehetőség lesz a henna festés kipróbálására is.

A kora délutáni órákban az Új Akropolisz Kulturális Közhasznú Egyesület közreműködésével nem mindennapi aktivitásokon vehetnek részt az érdeklődők pl. bepillantást nyerhetnek a tolerancia labirintusába.

Programjaink szüneteiben, 10.00 és 15:00 óra között, óránként tombolasorolás lesz, ahol környezettudatos ajándékokat nyerhetnek Fortuna kegyeltjei.

Ezen túlmenően a nap folyamán „Hagyj nyomot” falunkon látogatóink üzenetet küldhetnek Központunknak, így örökítve meg az 5. születésnapot.

Minden kedves egyetemi polgárt, látogatót sok szeretettel várunk rendezvényeinken!

Üdvözlettel: SZTE TIK Igazgatóság
 

<< vissza
Hozzászólások (a hozászóláshoz regisztráció szükséges)
Ehhez a cikkhez még nem szólt hozzá senki!
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS