HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Hol szeretsz leginkább bulizni?
Az év diákújsága
Ötletláda
Cimkék Innen-onnan
Őszi Állásbörze újra a TIK-ben
[ 2009.10.13. ]
Ahogyan az előző években is, idén is várják az elméleti is gyakorlati ismeretek elsajátítására szomjazó hallgatókat, illetve frissdiplomásokat az SZTE Őszi Állásbörze Felkészítő Programokra (október 8-14.) Önismereti workshop, személyiségteszt, IQ-teszt, grafológiai elemzés, álláskeresési tréning, interjú-szimuláció, külföldi lehetőségek megismerése, kerekasztal-beszélgetés, tanácsadás egy helyen fogadja az álláskeresőket.
 
14-én a cégek standjánál szerezhetünk részletes információkat akár a munkáltatók kiválasztási rendszeréről, akár az aktuális munkahelyekről és az állásközvetítő cégekről. Mindemellett előadások sorozatán is részt vehet az érdeklődő az alábbi témaköröket boncolgatva: az elhelyezkedés nehézségei, a BA-s diploma értéke, a béralku kérdésköre, az álláspályázat helyes megírásának módja, a külföldi ösztöndíjak és az EU-ban történő munkavállalás.
A nap végén a regisztrált jelentkezők és a felkészítő programokban résztvevők között értékes nyereményeket sorsolnak ki a szervezők.
 
Bővebb információk a www.sztekarrier.hu-n!

<< vissza
Hozzászólások (a hozászóláshoz regisztráció szükséges)
Ehhez a cikkhez még nem szólt hozzá senki!
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS