HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Hol szeretsz leginkább bulizni?
Az év diákújsága
Ötletláda
Cimkék Innen-onnan
Kézilabda: Indul a szezon a Mol-Pick Szegednél
[ 2018.07.25 ]

Megkezdte a bajnoki címvédő Mol-Pick Szeged a 2018/2019-es idényre a felkészülést. Vasárnap bemutatta 6 új játékosát a csapat és egy kellemes délután tölthettek a szurkolók a kedvenceikkel.

Igazán veretes névsor jelent meg vasárnap délután a Monster Downtownban. Végre egyben lehetett látni a 6 új igazolását a Mol-Pick Szegednek. Az ősi riválistól érkező Mirko Alilovic végre nem a szegediek orra tör majd borsot, hanem a bakonyiaknak. Visszatért Dean Bombac, aki annak idején nehéz szívvel hagyta el a szegedi csapatot, friss EHF-kupa győztesként. Joan Canellas eddig csak ellenfélként járt Szegeden, most már a kékeket erősíti. Jorge Maqueda is eddig csak ellenfélként járt Szegeden. Elmondása szerin egyetlen dologra emlékszik a városból, a szurkolókra. Stanislav Kasparek és Nik Henigman neve, annyi nem lehet ismert, de a fiatal és nagyon jó, harapós játékosról van szó.


Juan Carlos Pastornak és Marko Krivokapicsnak nincs könnyű dolga 6 új játékos beépítésével, de szerencsére többé, kevésbé már ismerik a Mister rendszerét, így bizony nem is lehet annyira reménytelen a cél, amit a csapat idén kitűzött magának.  Elsősorban a címvédés, ami piszok nehéz feladat lesz. Szeretnének a újra hosszú idő után Magyar Kupát nyerni. Elmúlt években a döntőben mindig brillizzó Alilovic remélhetőleg a Veszprém dolgát dogja megnehezíteni.

A nemzetközi kupában pedig cél a legjobb 8. A Szeged a B csoportban kapott besorolást. A PSG, Flensburg mögött 3. számú esélyes, de nem szabad az előző szezonban a Veszprémet kiejtő dán Skjern csapatát sem leírni. Az ellenfelék között van még a Zágráb, Celje, és az ukrán Motor Zaporozhye.

A nyári felkészülés során idén új helyszínen alapozik a csapat, a szlovéniai Roglán. A tervek szerint augusztus 8-án 17 órakor a Budakalász, majd augusztus 11-én szintén 17 órakor a Dabas lenne játszik két hazai felkészülési meccset. Majd egy lengyel és ukrán tornán veszt részt a csapat.

A bajnokság szeptember első hétvégéjén indul a Budakalász ellen. Az első BL meccs szeptember 16.-ai hétvégén Zágrábban lesz.

Érdekesség, hogy az amúgy is szépszámú bérletes mellé elég sok új bérletese van már a csapatnak, így aki szeretne csúcs kézilabdát élőben látni, érdemes bérletben gondolkodni, mert lehet a legnagyobb meccsekre, már fog tudni jegyet venni.

RCs


<< vissza
Hozzászólások (a hozászóláshoz regisztráció szükséges)
Ehhez a cikkhez még nem szólt hozzá senki!
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS