HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Hol szeretsz leginkább bulizni?
Az év diákújsága
Ötletláda
Cimkék Innen-onnan
ÁJTK-GTK sportnap
[ 2018.04.19. ]
Folytatódik a Szevasz Tavasz 2018 esemény sorozat. Április 18-án, szerdán 10-16 óra között a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi, valamint Gazdaságtudományi Kara tartott sportnapot a Hattyas sor sportközpontjában. Az előző napi programokból sok maradt, ezek új dolgokkal is bővültek.

Bár kevesebben jöttek el, mint kedden – pedig az ég is kiderült – a hangulat mégis ugyanolyan jó volt.  Az egyik légvár, a rekeszmászás és a rodeó bika megmaradtak. A pályákon szintén lehetett focizni, kosárlabdázni. Az egyik kis sátorban pedig még mindig 660 forint volt a hamburger a Baan's Kitchen jóvoltából. A szerdai szervezők sok más programmal bővítették a felhozatalt. Míg a BTK-soknál társasozni lehetett a fedett asztaloknál, addig az ÁJTK-sok és GTK-sok, egy gumiabroncsokból felállított gokart pálya mellett vártak, hogy sorra kerüljenek. A bográcsokban fövő ételek mellé társult egy kis vattacukros sátor is, melyben nagy adagokat kaphattak a diákok már 400 forinttól. Ha pedig jótékonynak érezte magát az ember, akkor az egyik kis standnál jelentkezhetett plazmaadásra.

Azoknak, akik esetleg lemaradtak volna ezekről az eseményekről, sincs okuk csüggedni, ugyanis a Természettudományi és Informatikai Kar május 3-án szintén sportnapot fog tartani a Hattyas sor sportközpontjában, 9-én pedig Trapp-Nap-ra fog sor kerülni a Topolya sori sportcsarnokban. Mindenképpen megéri részt venni rajtuk.


 
Kovács Eszter
 

<< vissza
Hozzászólások (a hozászóláshoz regisztráció szükséges)
Ehhez a cikkhez még nem szólt hozzá senki!
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS