HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Hol szeretsz leginkább bulizni?
Az év diákújsága
Ötletláda
Cimkék Innen-onnan
Lepd meg magad egy verssel ebédre!
[ 2017.05.09. ]
 A „Vers délben” névre hallgató rendezvény már hagyománynak számít a Szegedi Tudományegyetem programjai között. Nem csupán egyetemi hallgatók, neves színművészek és előadók is szerepelni szoktak a szavalók listáján.
Minden hétköznap a Dugonics téren található Rektori Épület előtt, a Szent-Györgyi Albert szobornál lehet meghallgatni a pár perces előadásokat. Nem véletlenül viseli a „Vers délben” nevet az eseménysorozat, hiszen 12:10 perckor indul a szösszenetnyi kulturális étkezés. Lényege nem csupán az, hogy emlékezzünk az irodalmunk nagyjaira, hanem megismerjük a körülöttünk lévő, tehetséges személyeket. 
 
Ma délben Béres Sándor, a Gazdaságtudományi Kar hallgatójának előadásában hallhattunk egy kiváló verset, holnap pedig Dr. Kosztolányi József a TTIK Bolyai Intézetének docense fogja megörvendeztetni a hallgatóságot.
 
Idén április 10-én indult a rendezvénysorozat, már csak ezen a héten tart. Tehát ha nem szeretnél lemaradni egy jó versről, vagy csak kikapcsolódnál két óra között a nagy rohanásban akkor mindenképpen látogass el a Dugonics térre, ahol Tajti Gabriella az SZTE Kulturális Iroda vezetője fogja lezárni erre a félévre a „Vers délben” menetét. 
 
Kardos Dániel
Forrás: Egyetemi Tavasz 2017 programfüzet
 

<< vissza
Hozzászólások (a hozászóláshoz regisztráció szükséges)
Ehhez a cikkhez még nem szólt hozzá senki!
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS