HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Hol szeretsz leginkább bulizni?
Az év diákújsága
Ötletláda
Ász nap a Hattyas soron
[ 2017.05.04 ]
 Elkezdődtek az egyetemi sport napok a héten. Szerdán csatlakoztak a mozgalomhoz a jogász és közgazdász hallgatók is az Ász nap keretein belül.

 10 óra körül megérkeztek az első hallgatók a Hattyas sorra. Őket már a felállított bográcsok várták, amikben ezután hosszú órákon keresztül rotyogott a pörkölt, hogy aztán a nap folyamán egy részt vevő se maradjon éhen. A helyszínen rengeteg sportolási lehetőség volt, a gyorsaság szerelmeseinek gokart pályát építettek fel, ahol mindenki kipróbálhatta magát. Egy műbika is várta egész nap a bátrakat, hogy ledobhassa őket a hátáról. A mára már nélkülözhetetlen sörpongban is összemérhették tudásukat a hagyományos sportokban kevésbé aktív fiatalok. Ezek mellett szerepet kapott a foci, a tenisz, a röplabda, csocsó, pinpong és lasertag.

-Az Ász nap célja, hogy kihozzuk az egyetemi hallgatókat abból a közegből, amit eddig megszoktak. Ne csak a tanórán üljenek bent és kocsmákban, hanem kijöjjenek sportolni és kicsit mozogjanak is, hiszen mindenkin látszik egy kis felesleg, amit az egyetemi évek alatt felszedett. Így próbálunk, ha csak évente egy napot is, de erre szentelni, hogy kapjanak kicsit észbe a hallgatók- Nyilatkozta az esemény egyik szervezője.

A sok mozgásért cserébe a hallgatók hódolhattak étkezési szokásaiknak is, hamburgert és vattacukrot is fogyaszthattak a helyszínen.

Akiknek pedig nem volt elég az Ász napból, azok a rendezvény után részt vehettek egy fergeteges karaoke bulin, vagy tombolhattak a Kozmix és a Drop the cheese koncertkre.

Zsák Regina

Kép forrása:https://www.facebook.com/events/424261504586217/?ref=ts&fref=ts

 


<< vissza
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS