HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Hol szeretsz leginkább bulizni?
Az év diákújsága
Ötletláda
Itt az új őrület: a fröccspong!
[ 2017.05.04 ]
 Unod már a sörpongot?
Nemrégiben fedeztem fel, hogy Szeged egy újabb remek lehetőséget adott az éjszakai bulikhoz. Már a címből ki is derült, hogy miről lesz a későbbiekben szó ez pedig nem más, mint a fröccspong.
 
A városközpontjában nemrég nyílt új grimó, ami nagyszerű új lehetőséggel fűszerezheti meg a kedd estéid. Ez pedig a fentebb említett „sport”. Verseny keretein belül is megmérettetheted magad, amelynek díjazása is van, vagy ha ehhez nincs, kedved simán dobálhatsz is a fröccsös poharakba bár ezt már bármelyik nap, hisz a verseny csak keddre érvényes. Magam is elmentem megnézni a helyet és nem lehet ok a panaszra nagyon finom a fröccsük, már felüdülés lehet azzal játszani a már meg szokott sör helyett.
 
A fröccspongozáshoz több erre szánt asztallal készült a hely melyekre még a poharak helyei fel vannak festve igényesen. Így adva még jobb hangulatot és kedvet a játékhoz.
 
A tegnapi este folyamán egyik ismerősöm is részt vett a versenyen és ahol kétfős csapatokban lehet indulni.  Elmondása szerint jól leszervezett és gördülékenyen ment minden. A szervezők segítőkészek voltak mindenben és nagyon jól érezték magukat mindannyian. A díjazásról majdnem el is felejtettem említést tenni, az első helyezett egy biciklit kap, amin a kocsma logója és neve található, mondjuk ezt az egyet nem értem, ha kétfős csapatokba kell indulniuk a résztvevőknek miért egy biciklit, kapnak. Ez az egy dolog mellett nem tudtam elmenni szó nélkül, de ezen kívül minden nagyon tetszik, és ahogy hallottam nem csak nekem.
 
Szóval itt a végén már csak annyit szerettem volna, ha kedvet kaptatok, induljatok ti is vagy csak ugorjatok le játszani egyet.
Balla Mihály
Kép forrása: internet
 

<< vissza
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS