HÖKKENTŐ 2015. nyári szám
Hökkentő kártya regisztráció
Hol szeretsz leginkább bulizni?
Az év diákújsága
Ötletláda
Trapp Nap
[ 2017.05.04 ]
Idén is megrendezésre került a TRAPP-NAP. Az SZTE JGYPK Testnevelés és Sporttudományi Intézet szakmai napja, amely nagy hagyománnyal rendelkezik. Egy könnyed, játékos formájú, sportos vetélkedőkkel tarkított esemény.   
Különböző vetélkedővel és sportjátékokkal készültek a szervezők az eseményre. 
 
Előfeladattal kellett készülniük minden évfolyamnak, külön a rekreáció, a testnevelő-edző, az óvodapedagógia és a tanítósoknak. A feladat az volt, hogy egy 1-1,5 perces táncot kellett összeállítaniuk, aminek stílusát előzetesen húzták ki a szervezőktől. Minimum 10,maximum 15 főnek kellett táncolnia egy szakról, és 10 ember után minden egyes emberért plusz pont járt. Ezen kívül plusz pont járt még a csapatoknak, ha a stílusnak megfelelően be is öltöztek. 
 
A vetélkedő része volt az is, hogy minden csapatból egy embernek ki kellett választania egy tanárt, akinek szerelmet kellett vallania. Ebben a helyzetben érdekes megfogalmazások voltak halhatók. 
 
Fitball röpi mecset is szerveztek tanárok és diákok közt. Itt gumilabda segítségével kellett átütni a röplabdát az ellenfél térfelére.
Sok kísérő programmal színesítették az eseményt: fellépet a PRO-ART táncstúdió, a Fly Addiction Team és a Phoenix Fitness, Fit-Kid. De látványos produkciót tekinthettek meg akrobatikus ugrókötél segítségével.
Scitec Nutrition is kitelepedett, ahol lehetőség volt különféle fehérje-shake kóstolásra is.
 

Nagy Péter súlyemelő olimpikon is előadást tartott, aki szívesen válaszolt a kérdésekre.


Rekordkísérletet tett a kar, az ország legizmosabb Egyeteme program keretén belül. Egy 2 vagy egy 4 kg-os kettlebell-lel kellett guggolásokat csinálni, és ahány darabot csinált egy hallgató, annak eredményét még megszorozták ahány kilogrammos kettlebellel guggolt. Reméljük az SZTE lesz a legizmosabb Egyetem! 

Megkérdeztünk néhány részvevőt, hogy érezték magukat a rendezvényen, és melyik program tetszett nekik a legjobban: 
 
”Nagyon jó volt a szervezés, rengetek vetélkedőn lehetett részt venni. Lehetőség volt tombolát venni, amellyel különböző sport nyereményeket lehetett nyerni. Legjobban a foci verseny tetszett, amibe a csapatunk az elődöntőig jutott.”
 
Szalmási Ádám- másodéves testnevelő-edző szakos hallgató
 
”Nagyon jól éreztem magam. Szuper volt a csapatunk. Összeszedettek voltak a szervezők, minden a helyén volt. A legjobban az előfeladatok közül tetszett a csapat tánc betanulása volt, mert ez is összekovácsolt minket. Az egész csapattal elégedett vagyok, mindenki maximálisan oda tette magát.” 
Révész Natália- harmadéves tanító szakos hallgató 
 
 
Forrás: https://www.facebook.com/events/1784398295208525/ 
Képek forrása: https://mozduljra.hu/cikk/keressuk_magyarorszag_legizmosabb_egyetemet/ 
 
Kovács Nikolett Jennifer
 

<< vissza
Hökkentő Tévé
Login: 
Jelszó: 
RSS